Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Cei care au facut propunerea, cumva muncesc de la 8 la 18 si au liber mai mult duminica?

Ela Golubov la 9 Aprilie 2010, ora 19:02
Nu am avum timpul necesar ptr a citi articolul, dar raspund totusi la intrebare. NU sunt de acord. Dupa 5 zile in care lucrez de la 9 la 17.30, plus inca vreo 2 ore de naveta, dupa o sambata in care nu stiu cum sa-mi impart timpul astfel incat sa fac curatenie in casa, sa merg in piata, sa gatesc, sa spal rufe, sa calc, sa ma odihnesc, sa ma relaxez, vine duminica, zi in care normal ca fac cumparaturile ptr saptamana ce urmeaza. Intrebarea mea ptr cel care a facut propunerea: a facut vreodata cumparaturi intr-un supermarket? Sau aceasta persoana merge doar sa viziteze un singur raion? Sa-si intrebe menajera daca ei ii convine ca duminica (uneori poate singura zi libera a acelei femei) sa nu poata merge la cumparaturi, ptr ca seful ei a dat o lege tampita. Sau acest domn nu mananca prea des acasa si nu-si spala la masina proprie rufele. News for him: si restaurantele de obicei se aprovioneaza de la supermarketuri si cumpara marfa duminica. Cat timp in piata, producatorii locali sunt batuti si linsati de catre tigani, care le cumpara marfa contra unor sume mici nu poate fi incurajata productia agricola a Romaniei. De ce nu se iau masuri ca in piete sa vanda adevaratii producatori? De ce nu li se ofera acestora o protectie? A fost vreun astfel de parlamentar (din cei care au propus aceasta masura) in piata vreodata? Au vazut cati dintre vanzatorii din piata cultiva cu adevarat produsele care le vand? Sa le viziteze gradinile. Sau sa incurajeze un brater intre producatorii locali si supermaketuri. Sau mai bine sa se ... asta cu propunerea
Ghiorghiu Doina la 10 Aprilie 2010, ora 10:30
Nu sunt de acord cu inchiderea supermarket-urilor duminica. Magazinele de cartier sunt prost intretinute, ca sa nu zic murdare, vanzatoare gretoase si plictisite (probabil platite prost de vreun patron zgarcit); din cauza spatiului redus marfa este necorespunzator expusa, stai inghesuit in magazin, ca sa nu mai zic ca produsele nu sunt controlate suficient (unele sunt deja alterate, innegrite, frigidere care nu functioneaza normal si iei marfa calda din ele)-spun asta din experiente repetate neplacute pe care le-am avut si care mi-au afectat sanatatea (herpesuri si alte indigestii) - Eu de mai bine de un an nu mai calc in asemenea magazine.
VENITI IN DRISTOR SI ARATATI-MI UN MAGAZIN DE CARTIER DECENT ! EU NU L-AM GASIT PANA ACUM.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri