Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


NU

Contras Mihai la 9 Aprilie 2010, ora 23:21
La hipermarket exista o oferta de legume si fructe din import constanta de-a lungul anului. Sa vad eu producatorul roman ca imi aduce rosii iarnai din gradina proprie sau portocale din portocalul din fundul curtii! Masura nu va favoriza producatorul roman ci tot speculantii!
Ghizdovat Tatiiana la 11 Aprilie 2010, ora 13:12
Nu sunt de acord, se creeaza un precedent periculos de imixtiune in programul si deciziile unei societati private. Magazinele de cartier daca vor sa aiba clienti sa-si dezvolte o oferta mai atractiva ( cantitati mai mici preturi mai mici , diversificarea produselor pentru a acoperi cerintele clientilor proprii , altele) sa-si caute furnizori proprii, etc. Acum cumpara din supermarket si ni le revand la pret mai mare, numai pentru ca e mai aproape de casa si atunci se generalizeza lungirea lantului de distributie, costisitor pentru clienti.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri