Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


IDEI GENIALE ALE NOR POLITICIENI(s-au trezit?)

la 10 Aprilie 2010, ora 00:55
nu sunt de acord , o mare parte din populatie lucreaza pana sambata incllusiv , prin urmare trebuie sa mearga sa faca cumparaturi intr-un mediu civilizat iara pietele din romania nu sunt inca. cine ne garanteaza ca produsele din piete nu sunt de aceiasi proasta calitate ca in supermarketuri cum spun toti ? in piata vom fi lasati sa ne alegem produsele care ne plac? nu cred mentalitatea e inca ramasa in urma .am luptat cu totii pentru libertate!!! economia de piata e si aceasta o libertate ,prost inteleasa de unii,de ce sa ne fie luata sub pretextul ca taranii nu au unde sa-si vanda marfa sau nu pot ,inchidem supermarketurile sa-si poata vinde marfa muncita taranul la speculant (smecheri)la un pret de nimic dupa care ne - o vinde noua cetateanului fraier la un pret mai mare decat la supermarket. NU SUNT DE ACORD CU INCHIDEREA PROPUSA DE ILUSTRII POLITICIENI .

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri