Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Inchiderea supermarketurilor duminica = haos sambata

Solomon Ligia Ana la 10 Aprilie 2010, ora 10:10
Din punctul meu de vedere ar fi corect ca angajatii supermarketurilor sa aiba si ei liber duminica dar intrebarea e: vor ei asa ceva? sau prefera sa lucreze si duminica si daca e posibil si noaptea pana tarziu pentru a face un ban in plus avand in vedere "criza" prezenta?
Din alt punct de vedere inchiderea supermarketurilor duminica pentru stimularea vanzarilor particulari e o prostie pentru ca lumea s-ar aproviziona de sambata si ceea ce ar cumpara duminica ar fi lucruri minore de gradul urgenta: paine, apa si ce au uitat sa cumpere sambata. in plus nu te poate forta nimeni sa cumperi produse din piata si nu din supermarket doar pentru a-i ajuta pe micii comercianti. pe mine una ma enerveaza acest gest deoarece majoritatea(nu toti) micilor comercianti cumpara en-gros din supermarket si dau la pret dublu(cel putin) in piata cu gandul ca vezi Doamne e bio, e pus si crescut de ei pe pamantul lor de acasa si fara insecticide sau alte nebunii. Spun asta bazata pe experienta pentru ca am vazut cu ochii mei o intamplare de acest gen plus ca iti poti da seama imediat ce e natural facut de mama natura in gradina bunicutei de la coltul pietei si ce e cumparat din supermarket de nenea smecheru de Bucuresti si pus pe taraba.
Eu daca, consider personal ca ar trebui ajutati si micii comercianti, imi pot alege si singura persoanele de la care sa cumpar cu incredere din piata si sa ajut cum pot si pe micii comercianti dar incercarea asta de a fortza lumea prin inchiderea supermarketurilor nu mi se pare ok. suna a comunism. poate ne spun parlamentarii si cat si de unde exact sa cumparam ca sa ne intoarcem cu totul in timp. Da stiu, nu e vorba decat de ziua de duminica dar atunci trebuia sa bage alta scuza nu cu stimularea micilor comercianti.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri