Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Problema falsa.

Ilinca Aurel la 11 Aprilie 2010, ora 12:54
Inchiderea ori nu a supermarketului duminica, are legatura cu stimularea producatorilor autohtoni,precum ...cu prefectura!
-Cine vrea sa cumpere produse romanesti le cumpara,dar de unde?Unde sant producatorii romani?Au fost distrusi sistematic de politica ostila a propriilor guvernanti.
-Ma mira demersul domnului Tabara,pe care l-am cunoscut personal,pe vremea cand era ministrul agriculturii si mi-a facut impresia unui om onest si bine pregatit,se vede treaba ca apartenenta la PDL i-a schimbat nu numai discursul ci si modul de gandire.De ce nu-i ascultati pe producatori?DE ce nu faceti,prin reglementari legale sa aiba mai usor acces la credite,sa fie supusi la mai putine taxe si impozite,sa aiba parte de un mediu de afaceri mai putin ostil,sa injumatatiti cohorta de profitori din sistemul public care traieste pe spinarea lor,etc.etc.
-Programul de lucru al magazinului trebuie sa fie optiunea exclusiva,bazata pe considerente economice,a celui ce-l conduce.Angajatului ,caruia nu-i convine, are propriile optiuni.
-Este o noua petarda marca PDL.Incapacitatea de a lua masurile pertinente,promise cu atata aplomb in campaniile electorale,face ca reprezentantii lor,sa arunce pe piata astfel de fumigene, menite sa le acopere vidul de idei.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri