Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Nu sunt de acord!

Liviu Gogu la 11 Aprilie 2010, ora 13:18
De cele mai multe ori, preturile in magazinele si pietele de cartier sunt mai mari, chiar in conditiile in care supermarketurile sunt deschise. Daca acestea din urma s-ar inchide duminica, patronii celor dintai si-ar fgace de cap in aceasta zi, cand cei care ii concureaza isi vor inchide usile.
Supermarketurile nu vor pierde, intrucat duminica tot marfa lor se va vinde, deoarece comerciantii de cartier le vor goli rafturile sambata si ne vor vinde aceste produse la preturi mai mari, a doua zi. Credeti-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza, intrucat cunosc cativa astfel de comercianti care fac aceasta operatiune chiar si in conditiile actuale. Cine nu ma crede, ii recomand sa stea si sa urmareasca 1 ora, intr-o zi oarecare, zona caselor de marcat a unui supermarket si, cu siguranta va vedea persoane iesind cu carucioare pline cu zeci sau chiar sute de produse de acelasi fel. E drept, fiecare om are dreptul sa cumpere cat vrea, dar eu chiar cunosc cativa astfel de comercianti si doar pe ei i-am vazut cu cate 20-30 de baxuri de apa minerala, bere sau suc in carucior, ori cu cate 50-60 de paini.Prin urmare... dezvoltarea lor, impovararea noastra!...

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri