Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Inchiderea supermarketurilor duminica

Zaharia Lorena la 11 Aprilie 2010, ora 16:22
Mie mi se pare o situatie cu doua taisuri... Pe de o parte e normal sa se inchida macar duminica si poate sa aiba si program scurt sambata... e weekend si de ce sa nu se bucure toata lumea de el? Si hai sa fim seriosi, nu mergem in fiecare duminica la Kaufland, Cora, etc. sa facem cumparaturi masive. Eu nu ma duc pentru o sticla de suc la Kaufland, care e chiar peste drum, ma duc la magazinul de la parterul blocului si imi cumpar. Si magazinul ala are cate putin din fiecare... Duminica as prefera sa ma plimb, sa ma duc la un film, sa stau sa ma uit la televizor, sa ies cu prietenii la o terasa/local, nu sa ma duc sa fac cumparaturi. Cumparaturile le poti face sambata si sa gatesti ca sa ai si pe duminica, nu?
Pe de alta parte, e vorba de pret si situatii extraordinare. Ma refer la pret pentru ca aceste magazinase de cartier si pietele au preturile mai mari si atunci vine intrebarea "De ce sa dau 7 lei pe un produs din magazin cand pot sa dau 5 lei pe acelasi produs cumparat din Cora?" Am spus situatii extraordinare pentru ca sunt, spre exemplu, situatii in care planifici un gratar cu prietenii in afara orasului si, decat sa cumperi cu o zi inainte tot ce trebuie, preferi sa iei in ziua respectiva tot ce ai nevoie, incarci direct in masina si ai plecat. Si mai e vorba si de diversitatea produselor. E clar!... Vreau sa cumpar un anumit tip de faina (spre exemplu) si la magazin nu are, si cea de la piata nu-mi place si ce fac? Ma duc la supermarket ca acolo au mai multe tipuri si imi aleg ce vreau eu..si daca sta treaba asa, cine are dreptul sa ma oblige sa-mi cumpar ce gasesc la un magazin de cartier cand eu imi parmit sa-mi cumpar ce vreau din supermarket... Cu toata parerea de rau pentru cei care sunt de acord cu aceasta masura si pentru cei care lucreaza in supermarketuri/hipermarketuri (in special), eu nu pot fi de acord cu asa ceva, nu neaparat pentru persoana mea, ci gandindu-ma la toata lumea. Sub nici o forma!
Sa le scurteze programul in weekend, dar sa nu le inchida.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri