Comentarii pe articolul Un an de la startul in afacerea secolului: Pensiile private


jaf organizat

Frost Gerald la 6 Iunie 2008, ora 04:40
jaf organizat
asa ceva numai in Romania se putea pune la cale...
pe cind in occident lumea se fereste de fondurile de pensii...care nu sint in nici un caz obligatorii...in Romania giunta mafioto-comunista a reusit din nou sa pacaleasca mamaliga....
vai si amar de omul simplu!!!!...sper ca cei care nu reusesc sa inteleaga acesta inselatorie sa isi salveze acest mesaj si sa il citeasca peste 20-30 de ani cind se vor trezi cu buzele umflate in loc de pensie privata....

Ciao!!!
Vlad Alexandru Mihai la 6 Iunie 2008, ora 23:47
Nu ai deloc dreptate; se vede ca vorbesti fara sa te documentezi; ce auzi la unul sau la altul, la o bere sau in fata blocului nu trebuie sa crezi si mai rau, sa sustii fara sa cercetezi si tu putin inainte. Pacat , dar ca tine sunt inca multi oameni care habar nu au ce vorbesc. Sa salvezi si tu mesajul acesta si sa-l recitesti peste 20 de ani sa vezi ce copil credul erai.
Numai bine!
Mihai-Gabriel Achiriloaie la 8 Iunie 2008, ora 22:21
are foarte mare dreptate vlad. se vede ca nu esti documentat. imi pare rau dar cu siguranta o sa isi schimbe parerea.
la 15 Iunie 2008, ora 09:35
Am contactat o banca cu faima pentru o contributie pentru o pensie viagera, din momentul iesirii la pensie! Nimeni nu are acest produs!!! Toate bancile iti dau banii din momentul iesirii la pensie pe perioada pentru care optezi(5 ani, 10, 15).Dar eu stiu cat traiesc!
Sa zicem ca am optat pentru o perioada de cinci ani din momentul iesirii la pensie! Au trecut cei cinci ani! Ce fac dupa ce am terminat perioada pentru care am optat, in care am primit toti banii la care aveam dreptul !
Ies la colt de strada la intins mana? Exclus !
As dori sa contribui pentru o forma de asigurare la care sa am pensie viagera, adica pensie din momentul pensionarii pana in momentul in care mor!
Daca imi poate da cineva un raspuns!

  Inapoi la articolul Un an de la startul in afacerea secolului: Pensiile private

Setari Cookie-uri