Comentarii pe articolul Lindab muta productia din Sibiu la Stefanestii de Jos. 22 de persoane sunt concediate


Ii reducem la tacere pe cei mai buni decat noi?

Odin la 16 Aprilie 2010, ora 10:56
http://www.totalfirme.com/612391/ROVA-ROMANIA-SRL
Acesta este link-ul pe care puteti vedea rezultatele financiare ale Rova Romania. Teama fata de specialistii Rova, precum si dorinta nestavilita de a accede la conturile acesteia, a determinat aceasta decizie.
Andrei Sulyok declara "Colegii disponibilizati, in numar de 22, vor avea suportul nostru pentru a beneficia de masurile de protectie sociala si pentru a-si gasi cat mai repede un nou loc de munca. Ce face mai exact in acest sens? Intrebati-l cate salarii compensatorii ofera amaratilor?
De ce nu se face nicio referire la partenerii de montaj si distributie ai Rova, firme care si-au axat activitatea exclusiv pe comercializarea si montarea tiglei metalice Rova si care acum isi vad zadarnicite eforturile de ani de zile? Credeti-ma pe cuvant ca nu vor pute vinde tigla Rova produsa la Stefanesti...
Lindab la 19 Aprilie 2010, ora 21:59
Va asiguram ca vom respecta intocmai legea in vigoare, contractul colectiv de munca si contractele de munca individuale in ceea ce priveste colegii disponibilizati de la Sibiu. In ceea ce priveste clientii (distribuitori, constructori, montatori, beneficiari finali), conditiile contractuale vor ramane neschimbate. Mai mult, calitatea produselor Rova realizate de acum inainte la Stefanesti se va imbunatati. Ne dorim sa castigam cota de piata in Romania si vom putea realiza acest lucru doar daca ne pastram partenerii si clientii actuali.

  Inapoi la articolul Lindab muta productia din Sibiu la Stefanestii de Jos. 22 de persoane sunt concediate

Setari Cookie-uri