Comentarii pe articolul Adama a investit 30 mil. euro in primele doua blocuri din Evocasa Armonia


contract cu adama

Andrei Alex la 19 Aprilie 2010, ora 10:42
Am achitat un avans pentru un apartament in acest bloc, un avans destul de mare 45000 euro, dupa o perioada de timp am considerat ca nu mai pot sustine contractul .

Adama a spus ca in felul asta pierd avansul si le mai datorez inca o gramada de bani pana la 30 % din valoarea apartamentului daca vreau sa renunt la contract.

Apartamentele din acest bloc sunt promovate la suprafete fantastice, dar in realitate o garsoniera este mult mai mica decat o garsoniera confort 1 dintr-un bloc vechi, la fel se intampla si cu apartamentele de 2 camere si 3 camere din acest bloc. Daca un apartament de 2 camere este promovat la 65 mp, in realitate sunt doar 45 mp, cu mult mai mic decat unul din blocurile construite pe timpul lui Ceausescu.

Daca cineva considera ca este ireal acest comentariu, ii pun la dispozitie oricand contractul care l-am semnat cu ADAMA. Aratandu-le ce contract abuziv poate sa fie. Deci atentie mare!!!
Mihaela Bruma la 20 Aprilie 2010, ora 13:27
care este pretul apt cumparat de dvs ?
190.000 EUR ????
Pt ca 45.000 e un avans mic dintr-o suma mare
ati incercat sa negociati pretul -sunt sigura ca nu ar fi fost probleme .
dar e mai usor sa stam in timpul serviciului si sa dam comentarii pe la articolele din ziare :)
Andrei Alex la 19 Mai 2010, ora 15:30
@Mihaela Bruma.

De doi ani de zile ne luptam sa gasim solutii, noi propunem solutii diverse, iar acestia nu accepta nimic si nu fac nici-un rabat.

Da am incercat o renegociere, am incercat o alta varianta din care tot noi ne-am ales cu minus 3000 euro, am incercat absolut tot ce este posibil...

Credeti-ma ca am incercat totul, renegocierea facuta de ei este ca de la 182000 e se poate ajunge la 177000 euro, oricum un pret imposibil..

Ceea ce vreau sa semnalez si o voi face oriunde cu putinta, este ca altii sa aibe mare grija sa nu se parleasca asa ca mine, eu am ramas cu un credit fabulos pe 25 de ani si imi voi pierde casa in care stau si ei au construit afacerea cu banii celor ca mine....

  Inapoi la articolul Adama a investit 30 mil. euro in primele doua blocuri din Evocasa Armonia

Setari Cookie-uri