Comentarii pe articolul Top 10 cele mai importante evenimente de business ale saptamanii


Infiintare centre colectare produse agricole

Adina-Maria Ciorogar la 2 Mai 2010, ora 13:35
Buna ziua,
In primul rand vreau sa va zic ca va apreciez mult.
Vreau sa va propun azi o tema, sau mai bine zis sa va cer un sfat.
In tara noastra dupa cum stiti cam toata economia este la pamant, insa eu cred ca noi am putea sa ne revenim daca am sprijinii ceea ce avem deja, si anume agricultura si turismul. Eu consider ca daca am reusi sa infiintam niste centre de colectare a marfii de la tarani si am reusii sa obtinem niste contracte sa o exportam, si am plati taranul la pretul si jumatat la cat e marfa in centrele comerciale am reusii sa readucem agricultura la locul unde trebuie.
Eu sunt contabila de meserie s asi fi dispusa sa infiintez astfel de centre,daca a-si reusi sa fac rost de bani si de contracte sa export marfa. Asa poate se vor gandii si comerciantii nostri sa vanda mai multa marfa romaneasca s am reusi sa infiintam si locuri de munca.Avem pamanturi bune,(va zic asta pt ca stiu cer inseamna munca campului) de ce sa nu le exploatam?
Pacuraru Gabriel la 4 Decembrie 2010, ora 15:22
Buna ziua ,sunt bucuros ca in romania mai este cineva care gadeste ca mine eu chiar deschid un centru agricol maxim pe data de 1 02.2011 in localitatea DEVA am luat un shorumde 1000 m2cu depozit cu tot si vreau sa fac un centru agricol care sa cuprinda tot ce inseamna agricultura si gradini cu consultanta in domeniul agricol si holticultura ,de la fitosanitar pana la furaje de animale si altele utilaje agricole sper sa mearga pt.-ca nu mai este asa in judet si nu sunt multe prin tara chiar daca sunt nu le cuprid pe toate chiar vreau sa fac ceva frumos pt. oameni care lucreaza pamantul sa aiba toate la un loc care le cuprinde pe toatesa sa numai faca atatea drumuri de la un magazin la altul si la sfarsit va spun ca sunt un tanar care sa gandit la treaba asta de cateva luni si acuma deja m-am apucat de proiect , angajatii o sa fie doar profeseonisti vreau sa fac lucrurile sa mearga foarte bine si clientii sa fie multumiti .puteti oricand sa imi dati sfaturi ca le primesc si le studiez foarte bine pt.-ca poate iesi ceva din ele va multumesc anticipat

  Inapoi la articolul Top 10 cele mai importante evenimente de business ale saptamanii

Setari Cookie-uri