Comentarii pe articolul Seful Pizza Hut: Angajatii sunt mai responsabili, stiind ca nu isi mai gasesc usor de lucru


"Seful Pizza Hut: Angajatii sunt mai responsabili, stiind ca nu isi mai gasesc usor de lucru"

la 3 Mai 2010, ora 11:20
Sigur ca sunt mai responsabili...asta e o ''impachetare'' frumoasa a altui mesaj - putem face cam orice cu angajatii ca oricum nu au de ales.Mentinem salariile pe loc, eventual mai ''condimentam'' cu niste sarcini extra...mai adaugam si niste ore over-time evident fara sa fie platite ca doar am mai spus: ''mentinem salariile pe loc'' si ei sunt mai fericiti ca macar nu i-am dat afara.

Mentionez ca nu lucrez in reteaua/lantul Pizza Hut si nu am avut nici o legatura cu acesta.

Traiesc in Romania si asta ma scarbeste tot timpul.
Pietro Scepchin la 13 Mai 2010, ora 22:32
Angajatii intr-adevar sunt mai responsabili, numai ca, conducerea companiei Pizza Hut nu e la fel de responsabila .Pe langa faptul ca nu ai voie sa gandesti si sa te exprimi liber, nu esti platit nici pentru serviciile prestate .Din pacate compania mai sus amintita vrea sa muncesti cat se poate de mult pe cat se poate de putini bani.In privinta promovarilor mentionez ca aceste nu se fac pe criteri de competenta asa cum ar fii normal intr-o companie care vrea sa fie lider incontestabil,ci pe criteri de prietenii etc.

pietro scepchin o seara buna
la 13 Mai 2010, ora 22:38
Daca Ovidiu Albu face casa buna cu profiturile eu ca si angajat in cadrul american restaurant sistem S.A. trebuie sa fac coada la Tribunalul Bucuresti pentru a-mi recupera drepturile pe care compania mai sus mentionata nu a vrut sa mi le acorde, desi conform declaratiei lui Albu compania a inregistrat o crestere cu : citez 20%.
Meandro la 18 Decembrie 2010, ora 19:37
Pentru o companie de "talia" American Rest System, ne asteptam la niste sarbatori mai "fericite'.Important este ca au ei profit.Atat. Sefii.......au treburile lor.Nu au timp si pentru cei care trag din greu pentru ca totul sa mearga ca pe roate.

  Inapoi la articolul Seful Pizza Hut: Angajatii sunt mai responsabili, stiind ca nu isi mai gasesc usor de lucru

Setari Cookie-uri