Comentarii pe articolul Radiografia pietei fortei de munca in sistemul educational. De ce nu are Romania absolventi de calitate?


nvmnt

Popa Lucian la 4 Mai 2010, ora 14:52
Suntem n cdere liber i nu tiu cnd ne vom opri !
Cringus Craciuna la 4 Mai 2010, ora 15:26
lipsa coerentei educationale privind metodele,tipurile de examinari si examinatori, precum si permiterea unei superficialitati in toate sectoarele de invatamant, ori existenta politicului in invatamant, sunt doar cateva din apasarea si caderea in ridicol a invatamantului romanesc. nu s-a tinut cont nici macar de rezultatele bune la concursuri spre a ne crea modele! nu s- a sanctionat niciodata superficialitatea privind atitudinea fata de ceea ce ar trbui sa invatam si sa fim in viata, ori, imixtiunea-n treburile altora!
Hanganu Marian la 4 Mai 2010, ora 18:59
Articol foarte prost. Jurnalistul scrie de pe pozitiile sindicaliste, inghite orice prostie i se serveste. In Romania numarul copiilor a scazut cu 1/3 per ciclu in ciclul primar si in 8 ani va scadea cu aproximativ 1/3 pe tot ciclul pana la cel universitar. Cand ai mai putini copii, ai nevoie de mai putini profesori si de mai putine scoli. Deficitele de profesori sunt locale (la tara, pe anumite specialitati) si nu generale.
Fiul meu este in clasa a 7-a si are 17 discipline de studiu in total. Per total cred ca munceste mai mult decat mine, care muncesc cam 9-10 ore zilnic. Profesorii se multumesc cu vreo 4-6 ore max zilnic.
Indignarea fata de ecartul salariilor este hilara: parca striga egalitarismul ceausist din tastatura jurnalistului! Ecartul e bun daca ajungi in varf pe merit, pentru ca motiveaza. Ma rog, stiu ca nu e cazul invatamantului romanesc!

  Inapoi la articolul Radiografia pietei fortei de munca in sistemul educational. De ce nu are Romania absolventi de calitate?

Setari Cookie-uri