Comentarii pe articolul FMI, catre guvernanti: Majorati cota unica si TVA!


ar fii o solutie dar

Dobai Alexandru la 4 Mai 2010, ora 17:08
Ar fii o solutie dar cu conditia daca s-ar face l-a incasare si nu l-a facturare. Multe din afacerile care curg pe marginea legii ar iesi la suprafata. Cred ca oricare din societatile private si nu numai, ar fii de acord cu marirea celor doua impozite dar cu amendamentul de a se platii l-a incasare. Toti ar dorii ca tranzactiile sa fie la vedere si legale, nu cu teama de- a factura si daca nu se incaseaza fiscul i-ti calculeaza penalitati dupa care ajungi in faliment. Trezitiva domnilor parlamentari, guvernanti ca tara ajunge in faliment.
Albo Adriana Cornelia la 4 Mai 2010, ora 18:43
asa , in germania tot 25 % e la impozitarea salariala dar daca sant doi in familie salariati atunci intra in clase diferite si taxe diferite . iar la produse tot 19 % e dar s an uuitam cine este germania si cine este romania cum pot fi aceste taxe din moment ca nu avem aceasta moneda euro in tara aceste taxe tre aceptate d eFMI cand vom avea moneda euro , ei uita acest lucru da la noi e moneda LEI cu multi LEI in cusca guvernului care nu gandesc decat n ustiu cum sa iasa din cacat si basta etc . si pun toate panoasele popourului acum dupa ce ei sau facut grasi .
dati jos pe toti ca n umerita aveti drept constitutional la CEDO cu ei , o noua romanie deci schimbare in democratie egala si nu birocratica si fraudala
Eugen-Rasvan Davidescu la 4 Mai 2010, ora 22:41
domnule Dobai, cu gramatica stati rau de tot ! (corect este "la ncasare", n loc de "l-a ncasare", de vreo 4 ori !!! .....si "Treziti+va", in loc de "trezitiva" !!!).
Cat despre ideea Dvs. in sine, statul nu ar accepta ideea platiii la incasare, deoarece romanu' cu siguranta ar uita sa achite impozitele dupa ce a incasat banii !!!

  Inapoi la articolul FMI, catre guvernanti: Majorati cota unica si TVA!

Setari Cookie-uri