Comentarii pe articolul Mozilla vrea sa stabileasca un nou record mondial


FF 3 - are cu ce!

Adrian_ la 10 Iunie 2008, ora 09:49
FF 3 - are cu ce!
Intr-adevar, IE este cel mai folosit browser, deocamdata. Insa optiunile de customizare a interfetei si multitudinea de plugin-uri il vor aduce pe FF in topul preferintelor. In acest moment cred ca utilizarea sa este raspandita mai ales in randul developerilor care gasesc foarte utile unele pluginuri in depanarea scripturilor. Pe langa asta FF mai are un atu, desigur observat doar de developeri - suporta toate functiile JavaScript standard W3C, IE 7 in schimb nu... .
Mai e putin pana cand si utilizatorii obisnuiti vor observa aceste avantaje!
Mihai Seceleanu la 10 Iunie 2008, ora 22:01
exact despre asta am scris si eu mai de mult. mai mult, fanii Firefox se pot inscrie pe site pentru a fi anuntati despre data exacta a lansarii, din Romania fiind peste 5,000 de persoane care au solicitat asta in urma cu vreo cateva zile.
Raulik la 13 Februarie 2009, ora 22:50
Firefox 3 este noua varianta de browser produsa de Mozilla, care pretinde ca va permite o navigare pe internet de sapte ori mai rapida decat Internet Explorer-ul (IE) celor de la Microsoft. Spre exemplu, o pagina web se va deschide in 60 de milisecunde cu Firefox 3, in comparatie cu cele 413 milisecunde ale versiunii actuale IE.

De asemenea, noul navigator de la Mozilla are ca principala tinta reducerea timpului petrecut la folosirea motoarelor de cautare, permitand utilizatorilor sa gaseasca paginile vizitate anterior prin tastarea cuvintelor cheie direct in casuta de cautare a adreselor din browser.

Printre celelalte functii ale Firefox 3 se numara abilitatea de a alege un aspect pentru ca browserul sa se asemene cu grafica sistemului de operare folosit. Astfel, daca este instalat pe un Mac, va avea o nuanta de gri pentru a se potrivi cu aspectul oferit de Apple.Mozilla este,dupa parerea mea,cel mai eficient browserdin lumeInformatiile le-am luat de pe http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/IT&C/94942/Internet-Explorer-amenintat-de-Mozilla-Firefox-si-Opera-.html

  Inapoi la articolul Mozilla vrea sa stabileasca un nou record mondial

Setari Cookie-uri