Comentarii pe articolul Minea, presedintele Romalimenta: Traian Basescu a facut un joc de glezne impecabil


bugetar vs privat

Magda Niculescu la 7 Mai 2010, ora 14:09
toti avem un bugetar sau un pensionar in familie; nu cred ca va exista familie care sa nu fie afectata; masurile se impuneau de anul trecut; toti asteptam cu neliniste sa vedem in ce directie o va lua Romania; sper din tot sufletul sa nu traim haosul din Grecia; nu cred ca avem resursele necesare (legi, politicieni, sistem) sa aplicam reducerile; va fi mai simplu sa marim taxele, dar consecintele vor fi dezastruoase pentru toti!
la 7 Mai 2010, ora 14:29
Era mai bine daca se introducea impozitarea salariilor pe transe asa cum a fost cu ani in urma.In acest fel nu aveau de suferit nici cei cu salarii mici si nici cei cu pensii mici.Salariile si indemnizatiile guvernantilor,precum si a celor de la presedintie,a celor de la fd.si agentii ar fi avut de suferit.Nu il intereseaza pe presedinte soarta celor care au crezut in el,se dovedeste acest lucru prin insasi masurile care se iau.Aceste masuri nu ii afecteaza pe cei cu lefuri si indemnizatii mari si nici pe cei care au cotizat in campania electorala.
Bacau Maria la 7 Mai 2010, ora 14:40
MACAR ATAT POT SA FAC ...sa nu ma las prinsa in capcanele multimii...stiind ca mai exista printe noi semeni cu suficienta inteligenta ,care sa vada ca era masura care dauneaza cel mai putin...felicitari pentru curajul de a va exprima ideea... si de a nu fi prins in haosul nemultumirilor.....
Ceuca Gabriel Florentin la 7 Mai 2010, ora 15:34
Ca de obicei se "baga" toti in aceeasi oala. Nu toti bugetarii au salarii mari, nu toti muncesc la fel iar rezultatul muncii lor nu poate fi considerat acelasi. Cu toate ca exista un curant de opinie prin care se tot spune ca la stat se munceste putin si nu neg ca exista foarte multe situatii de acest gen, uneori chiar pe bani multi, sunt de asemenea bugetari care muncesc foarte mult, sub o permanenta presiune, o fac si profesionist, produc sau aduc bani la bugetul de stat dar acum sunt considerati "dusmani" ai poporului care trag tara in criza. Este o mare prostie! Nimeni nu a vrut in toti acesti 20 de ani sa reformeze sistemul de stat si sa introduca criterii de performanta a activitatii astfel ca Romania sa aiba functionari capabili, bine pregatiti, responsabili dar motivati, adica bine platiti. Alta era situatia acum. Acum situatia este grava si se pare ca nu prea sunt alte solutii (sau e mai simplu asa decat sa-ti storci creierii sa gasesti variante mai bune). Sunt de acord cu aceste masuri pe o anumita perioada DAR AMPLICAREA ACESTOR MASURI SA O FACA OAMENI RESPONSABILI CU COMPETENTE PROFESIONALE REALE!!! IN CONCLUZIE: SA PLECE TOT GUVERNUL IN FRUNTE CU BASESCU SI SA VINA O ECHIPA DE TEHNOCRATI, NEANGAJATI, PE CAT SE POATE, POLITIC. DACA AI GRESIT, NU O DATA SI ESTI PROST, NU MA PUNE SA PLATESC EU PENTRU INCOMPETENTA TA SI TU SA RAMAI TOT ACOLO !!! (MA REFER LA GUVERNUL BASESCU) MI-E GREATA SI SUNT PLIN DE SILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Inapoi la articolul Minea, presedintele Romalimenta: Traian Basescu a facut un joc de glezne impecabil

Setari Cookie-uri