Comentarii pe articolul Minea, presedintele Romalimenta: Traian Basescu a facut un joc de glezne impecabil


Bravo Domnule Minea

Militaru Iulian la 7 Mai 2010, ora 17:32
Va multumesc Domnule Minea,


pentru faptul ca va alaturati celorlalti manageri, cu putere de decizie macroeconomica, din business-ul privat care efectiv "urla" cele comentate si de dumneavoastra.
Fac parte dintr-o companie privata si m-am saturat sa tin in spate pierderile si furturile din bugetul de stat.
Este foarte simplu:
a) analiza corecta si transparenta a bugetului de stat: angajati, directori si cheltuieli (inclusiv banii europeni). Rezultatul acesti analize accesibile fiecarui roman. Sunt mult prea multi bani cheltuiti fara rost, cu contracte dubioase si numai din cauza influentelor politice.
b) un raport de P&L si directionarea corecta a bugetelor poate fi facuta si de bunica-mea. La fel de transparent si de simplu.

Nu-mi doresc sub nicio forma sa ies pe strada si sa protestez impotriva unor oameni care, cred ca, sunt mai slab pregatiti decat mine, dar au putere politica. Nici nu-mi doresc sa se ajunga la violenta, cum este cazul Greciei.

Gata , m-am saturat. Nici sa emigrez nu vreau.
Va multumesc

Prodan Alexandra la 7 Mai 2010, ora 23:25
D aca faci parte dintr-o companie privata ,ar trebui sa iti amintesc faptul ca si copanile private au,, ajutat bugetul de stat,,prin nedeclararea tuturor veniturilor sau mai bine spus prin economia subterana .Haideti acum sa nu credem tot cea ce zice domnul Basescu.De ce nu a luat aceste decizii anul trecut inaite de campania electorala,era mult mai bine .Ganditiva ca anumiti bugetari muncesc la ora actuala pe salarii de 700-800 ron.si ma refer in special la profesori,invatatori,care desi nu aduc profit la bugetul statului ,ajuta sociatatea romaneasca prin cea ce fac ei .De ei societatea are nevoie ,ce facem ii eliminam din sistem prin scaderea veniturilor.Sunt comvins ca acum firmele private se vor freaca pe maini fericite ca nu a crescut TVA-ul ,dar totusi si ei vor pierde prin scaderea puterii de cumparare a bugetarilor .Economia subterana este 40%din pib cea ce inseamna foarte mult domnilor privati. Acesta stare de fapt, a fost evidentiata si de domnul Basescu.

  Inapoi la articolul Minea, presedintele Romalimenta: Traian Basescu a facut un joc de glezne impecabil

Setari Cookie-uri