Comentarii pe articolul Basescu: Daca nu am fi redus salariile si pensiile luam un nou credit, poate de 30 de miliarde


generatie de sacrificiu

Marinescu Corina la 9 Mai 2010, ora 17:41
nu inteleg un lucru: din ce sa imprumutat in 2007, 2008 si anul trecut , unde s-au dus banii imprumutati, care s-a consumat doar si nu s-a investit nimic? Domnule Basescu daca nu ma lasa pe mine memoria nu dumneavoastra erati presedinte si atunci? de ce nu a-ti luat masuri cand trebuia pt a nu ajunge la acest genocid uman care il declansati in iunie 2010, prin diminuarea veniturilor pensionarilor si a multor bugetari cu salarii si asa mici, pt ca nu toti avem salarii de 3000 sau 5000 ron, ci traim din 800 sau 1000 ron pe luna si cu ce taiati ajungem in sapa de lemn, iar pensionarii condamnati la moarte aproape pt ca sunt cei mai defavorizati si asta pt ca nu se face curat acolo unde este cazul.
Arsene Sorin la 10 Mai 2010, ora 12:25
referitor la comentariul doamnei de mai sus, indraznesc eu sa ii raspund. Stimata doamna o parte din acei multi bani care au fost imprumutati au mers sa plateasca salariile bugetarilor, sa acopere gaurile produse de maririle nejustificate de salarii (la bugetari) si a fondului de pensii pe perioada guvernului amintit de dumneavoastra, ptr. plata ajutorului de somaj etc. ptr.ca daca nu stiati stimata doamna, bugetarii nu contribuie cu absolut nimic la ce inseamna fondul de somaj, sanatate, pensii (este ca si cum statul da niste bani statului, pe care oricum nu ii are), daca acele pensii ptr. acei pensionari condamnati la moarte se mai pot plati, daca panarama asta de sistem sanitar mai traieste cumva, daca acel ajutor de somaj se mai plateste, este ptr.ca eu, si altii ca mine care lucreaza in sistemul privat cotizam cu adevarat ptr. ele, servicii de care si dumneavoastra beneficiati sau urmeaza sa beneficiati, gen(sanatate), somaj (nu va doresc) sau pensie, dar la care dumneavoastra si alti bugetari nu cotizati cu nimic.
Virgiliu Lica la 10 Mai 2010, ora 21:03
Eu nu mai postez pe acest site! Nu este impartial!
Gfhtrbd la 17 Mai 2010, ora 12:45
Stimatilor Dna Corina Marinescu si Dnele Sorin Arsene. Va certati pentru ca de fapt parlamentarii nostri sunt singurii care au beneficiat de acest sistem prin proportia salariilor lor, prin diurna lor, prin sporurile cand dorm in camerele senatului sau parlamentului, prin deplasarile lor in strainatate, masinile de lux, telefoanele mobile, etc, etc.

  Inapoi la articolul Basescu: Daca nu am fi redus salariile si pensiile luam un nou credit, poate de 30 de miliarde

Setari Cookie-uri