Comentarii pe articolul ANALIZA: Sub presiunea FMI, statul este obligat sa taie cheltuielile. Ce va urma?


Imbunatatirea colectarii?

G T.. la 10 Mai 2010, ora 06:57
Si cum> ma rog frumos sa imbunatatesti colectarea?
A ce? a taxelor si impozitelor introduse ca urmare a ideilor de stanga si a mafiotilor de lideri sindicali care au furat cat au putut la privatizare?
Liderii sindicali, aceia care spun ca si intreprinderile ar trebui sa suporte sacrificiul asta (inca o data?) sa-si aduca aminte ca trebuie intai sa produci si apoi sa consumi.

La cate accize sunt pe benzina si tigari, tot nu au reusit, a crescut doar contrabanda. Cu forfetarul la fel, mediul privat a reactionat inchizand ce nu putea merge mai departe in conditiile astea.
Aung la concluzia ca Patriciu are dreptate, asa cum o fi el, dar are dreptate. Istoria economiei romanesti arata clar ca atunci cand exista facilitati fiscale, s-a redus si somajul si a crescut si colectarea. Si chiar daca nu ar creste, macar nu ar fi impovarat bugetul.

Si daca or sa creasca taxele si vor intrduce altele noi, ce?
economia va reactiona din nou, si tot negativ . e logic si e normal.
Sufocand initiativa privata omori gaina cu oua de aur, astfel au ramas in piata doar intreprinderi mari, eliminand concurenta si posibilitatea de evolutie normala. Luand toti banii din piata anul trecut statul i-a furt de la gura micilor intreprinzatori, fiindca bancile au reactionat si ele
Poate o microintreprindere face afaceri cu statul? nici vorba si asta stie oricine a avut de-aface cu achizitiile publice.
Trebuiau luate masurile astea acum un an , in paralel cu reducerea fiscalitatii.

Insa ai nostri politicieni s-au ocupat de crize politice anul trecut, atat le-au pasat de pensionarii care s-au dus constiincios la vot duminica dimineata si care acum platesc.

Pacat ca nu au fost TOTI politicienii nostri in avionul polonez, macar acum stiam o treaba.

  Inapoi la articolul ANALIZA: Sub presiunea FMI, statul este obligat sa taie cheltuielile. Ce va urma?

Setari Cookie-uri