Comentarii pe articolul FOCUS: Oamenii de afaceri analizeaza programul de reducere a salariilor si pensiilor


Opinii izvorate din IPOCRIZIE

Oana Nicole la 10 Mai 2010, ora 07:05
1. Din ce motiv opinia d-nei Maria Grapini nu poate fi citita?
2. Cel putin un personaj dintre cei care isi dau cu parerea aici,NICI NU ARE CADEREA SA IASA LA LUMINA ZILEI, fata de JAFUL LA DRUMUL MARE pe care l-a facut in economia despre care acum isi arunca parerile doct, ca un...connaiseur. Poate isi mai aminteste cum a ras de pe fata pamantului intreprinderi PRODUCTIVE si cum si-a batut joc de MIILE de oamenii care lucrau acolo. Acum vine sa ne dea lectii despre cum si ce ar trebui intreprins la nivel inalt... Dumnezeule, CATA IPORIZIE!
3. INTERESEUL, POARTA FESUL, domnilor! Va cunoastem actiunile, indiferent ca va place sau nu. Istoria SE SCRIE, nu se vorbeste! So...CIOCU' MIC, cum zicea un clasic in viata, pentru ca ne-am saturat de docti, care in viata lor SI-AU SCHIMBAR POZITIILE DE CU...RVE DE PE STANGA-PE DREAPTA, AU DISTRUS CEEA CE ERA PRODUCTIV, iar acum se dau in barci pe micul ecran, pentru a se reactiva in prim-plan...
Stroescu Julianna la 10 Mai 2010, ora 11:36
Programul de reducere a salariilor va genera atat reducerea cheltuielilor cat si reducerea veniturilor la buget , deorace bugetul colecta impozutul pe salarii si contributiile aferente salariilor; practic economia in suma absoluta este cam jumatate din fondul de salarii;
la 10 Mai 2010, ora 12:22
bine spus.
oamenii de afaceri din romania nu au pornit cu un minim de capital si inteligenta.
au pornit la drum cu o zestre bunicica de relatii, "SI-AU" dat legi si ordonante in parlament cu diverse facilitati, au facut averi cvasi necinstite(nu ne-au bagat mina direct in buzunar dar si-au dat legi care sa faca acelasi lucru dar fara consecinte pentru ei)
iar acum,
ne dau lectii cum sa traim cu bani putini.
sunt de acord sa platim inconstienta noastra ca popor,dar sa platim diferentiat asa cum s-a cistigat,.
poate ne pune dl.patriciu o vorba buna,si aduc prietenii sai "speriati" de mediul de afaceri din romania cei 18 miliarde de euro si ii investesc in economia romaneasca,pentru ca banii aia au fost facuti aici!!!
in GERMANIA ion tiriac a facut 100000 de marci dupa cum a declarat iar aici in ROMANIA a facut miliarde de euro.
E clar ca iarna nu-i ca var, si fiscul German nu e fisc Romanesc
Marinescu Gabriel Iulian la 10 Mai 2010, ora 13:48
Subscriu, 'les connaiseurs" ar trebui sa-si planifice veniturile in functie de exporturi si nu cu incasarile din piata interna. Daca sunteti buni domnilor tovarasi, iesiti la export... In Romania nu se mai incurajeaza consumul. Romanul de rand, fie el bugetar sau angajat la privat cu salariul minim pe economie (pe hartie, se stie!), pensionar sau somer, cei care au muncit o viata, toti acestia sunt condamnati la moarte. Parca suntem cu totii orbi... Distinse doamne, distinsi domni, v-as intreba inainte de toate care-i aportul dvs la economia nationala prin export, cat produceti pentru export si cat pentru consumul intern? Va dati seama ca prin diminuarea veniturilor consumatorilor dvs va vor scadea si dvs incasarile? Asta daca presupunem ca piata din Romania este una concurentiala. Iar daca suntem realisti, ne dam seama usor ca salvarea "anumitor privati" sta in contractele cu statul, cel care taie de la gura oamenilor si le acorda contracte... Statul nu poate taia cheltuielile, altele decat cele salariale fiindca ar lovi tot in "privati". Prietenii stiu de ce! Iata de ce, stimabililor, nu se poate decat asa: Sa traiti bine!

  Inapoi la articolul FOCUS: Oamenii de afaceri analizeaza programul de reducere a salariilor si pensiilor

Setari Cookie-uri