Comentarii pe articolul Cum va fi afectata piata rezidentiala de reducerea salariilor bugetare


De ce ii plangeti atat pe bugetari?

Raileanu Constanta la 10 Mai 2010, ora 10:23
Cand au fost disponibilizari si reduceri salariale in sectorul privat, nu va mai faceati atatea griji despre cum vor plati oamenii creditele facute. Credeti ca bugetarii sunt mai cu mot? Cand au facut credite s-au bazat pe sporurile grase, pe orele nelucrate dar platite, pe bani luati ca spaga profitand de posturile ocupate. Sa nu ii mai plangem atat, ca ei nu au plans de mila "privatilor", dar si-au luat salarii de pe urma lor. Acum munca e libera ptr. toata lumea, numai sa vrei sa muncesti, sa inveti sa faci ce se cere.
Stanca Grigore la 10 Mai 2010, ora 22:40
Uite, suntem doar la un pas de a ne lua unii pe altii de cap. Oare asta este viitorul Romaniei. Oricum ne-o tragem pe la spate tot timpul. Pe bugetari puteti sa-i huliti cat vreti. Oare ati uitat ca multe firme private au fost infiintate pe contracte grase cu bugetarii. Nu va e frica de Dumnezeu, caci acum va vad foarte porniti la bataie. Si bugetarii au destinul lor, ca sunt profesori, ca sunt medici, ca sunt membrii ai guvernului, pe toti ii mana in lupta acum asigurarea hranei si utilitatilor pentru familie, asigurarea necesarului pentru generatiile pe care le crestem. Ce am devenit in aceasta tara, caini turbati ce ne-am manca pentru a trai si maine. De asta ne pleaca tinerii valorosi in strainatate. Sectorul privat este pe butuci, cine a reusit si-a transferat profitul in alte tari, ramane sa mai punem si sectorul de stat la pamant. Cu asta ce vom castiga. Sunt guri ce spun ca in Romania in fiecare an din 2000 incoace s-au volatilizat cate 4-5 miliarde de euro. Or fi in conturile cui stiu eu. Cei care acum ne dau lectii de economie. Cum ramane cu societatea normala in care managerii ar trebui sa gaseasca dezvoltarea afacerilor. Un loc de munca in plus, o reconversie sociala. Ne-am saturat de statul in care actul managerial se reduce la a taia. Sigur medical vorbind este uneori necesar extirparea tesutului bolnav, dar ce ne facem daca incizia s-a facut gresit, iar cel ce face incizia este electrician(manager).
Uhr George Niki la 11 Mai 2010, ora 09:47
Offf! Vad ca nu a scapat de comunism si de ura de clasa...Bugetarii, in ansamblul lor, sunt un grup eterogen, cu salarii de mizerie in general. Doar o mica parte au acces la spagi si salarii grase. Iar aia beneficiaza de "protectie politica"=INTANGIBILI din toate punctele de vedere. Inclusiv al scaderii salariilor. Tot "fraierii" vor plati nota de plata consumata de "baietii dastepti"! Pe urma, adevarata problema in Romania nu o constituie salariile si pensiile (desi sunt extrem de mari raportate la posibilitatile statului) ci LICITATIILE PUBLICE si ASISTENTA SOCIALA (in aceasta ordine). La licitatii se fura intr-un mod halucinant pentru o tara din Europa, iar asistenta sociala este scapata de sub control, PRACTIC nu se stie daca o persoana incaseaza pe drept sau nu un ajutor social si, SI MAI GRAV, nu se stie de cate ajutoare sociale beneficiaza o persoana anume.

  Inapoi la articolul Cum va fi afectata piata rezidentiala de reducerea salariilor bugetare

Setari Cookie-uri