Comentarii pe articolul FOCUS: Oamenii de afaceri analizeaza programul de reducere a salariilor si pensiilor


Cine angajeaza somerii de la stat

la 10 Mai 2010, ora 13:33
Daca angajarile la stat ar fi fost facute pe criterii profesionale, poate somerii de la buget mai aveau o sansa. Un cerc vicios din care nu se iese peste noapte, indiferent de masurile luate de guvern!
Din pacate avem o strategie pe termen foarte scurt, aceea pompieristica. Strategia acesta poate da rezultate in managementul crizei daca este instrumentata de oameni care au curaj si argumemte profesionale, nu de cei care sunt determinati sa actioneze numai pentru mentinerea popularitatii.
Gondor Mihaela la 10 Mai 2010, ora 14:36
"dezbina si condu" se numeste politica lui basescu! hai sa invrajbim categoriile sociale intre ele, bugetarii cu privatii si in timp ce ei se iau in gheare noi sa furam ca in timp ce astia se injura furtul nu se mai vede!!!
Nu spune nimeni ca romania este deja pe locul 1 in europa la evaziune fiscala, adica 40% PIB (adica atatia bani cat sa scoatem tara din mocirla daca ar avea cine sa se ocupe de asta!!!...ca sa fie mai clar toate cheltuielile ptr sanatate in romania sunt de 3%PIB, invatamant 6%PIB...etc)...da, e drept, ceva eforturi tb depuse, ceva interese ale clientelei politice tb lovite, cateva legi tot tb aplicate...nu e mai simplu sa taiem salariile de la bugetari? nu iti tb prea multa scoala sa gandesti asa!!!...si de aici incepe marea ipocrizie a celor care au scapat. Dintr-o data poporul realizeaza ca nu basescu si boc sunt vinovati de dezastrul romaniei, ci bugetarii!!!...si toti uita ca bugetari sunt si medicii si profesorii care au scoala multa si bani putini si ca de ani de zile astia tot plang si nimeni nu le da, nici macar tariceanu...ca unii au zis pe aici ca el a majorat salariile bugetarilor...da, dar nu profesorilor si nici medicilor!!!... cand cresc salariile cresc numai la cateva categorii, cand se taie se taie la toti!!!! si altii pe aici se lauda ca nu ar angaja bugatari ca "astia" nu le tin pasul la munca...asa cum ei nu le-au tinut pasul la scoala, as adauga eu!!! Iata de ce ne meritam soarta> pt ca ne lasam manipulati!!!! chiar asa sa fie? toti bugetarii sunt lenesi si cu salarii mari? chai sa gandim in stereotipuri?...si e simplu (pt cei cu un pic de scoala!!!) ca aceasta nu este o masura anticriza, ci de praf in ochi. Ba dimpotriva, asta va genera panica, instabilitate, prudenta mai mare in consum, rating scazut ptr investitori, adica reducerea consumului CARE DRAGII MEI REPREZINTA MOTORUL ECONOMIEI, adica si al privatilor! adica mai simplu spus, masura asta loveste pe toti, nu numai bugetarii!...si apoi cat reprezinta 15% din cele mai mici venituri ale economiei?! chiar credeti ca sumele astea salveaza tara? penibila naivitate!...pai daca ar pune guvernantii mana pe un curs de finante publice poate ar mai intelege ce tb facut...a, dar mai usor decat de citit e de taiat salariile la amarati, ca oricum nu se rascoala...unii, adica profesorii au prea multa demnitate si sufla de doua ori din fluier si gata, iar ceilalti, adica somerii si pensionarii nu mai au putere ptr asta...si daca mor in strada se cheama ca s-au redus cheltuielile publice, nu? ....MAREA LEHAMITE, asta incepe in romania!!!...si TOTI SUNTEM VINOVATI!!!!!

  Inapoi la articolul FOCUS: Oamenii de afaceri analizeaza programul de reducere a salariilor si pensiilor

Setari Cookie-uri