Comentarii pe articolul Castigatorii crizei: Ce domenii atrag cele mai multe start-up-uri in 2010


Un bussines nou ,un univers necunoscut lipsa de suport si informare a celor tineri.

Garba Antonio la 10 Mai 2010, ora 19:35
In aceste vremuri tulburi multe bussines-uri noi aparute pe piata romineasca nu au suportul necesar dezvoltarii in plan economic.
Aceasta problema apare datorita faptului ca informatia si strategia de implementare nu vin intr-o forma detaliata ,concentrata, cu date exacte.
De obicei din lipsa acestei informari se creeaza o reactie in lant de neincredere in noile domenii de activitate aparute pe piata iar cei care se avinta in aceasta furtuna sunt pre putini.
Eu consider,e doar o parere personala,inainte de toate ca sa crestem randamentul, si sa prindem viteza pe pista pentru a decola spre cotele unui bussines infloritor trebuie sa informam, sa incercam sa ajutam pe cei care vor sa intre in domenii noi de activiitate prin strategie si planuri bine puse la punct.
Cei tineri ca mine care nu au capital si poate nu au o facultate dar au o abilitate de a vedea oportunitatea intr-o afacere ar trebuii ajutati de cei cu o experienta vasta in management si marketing pentru a le fii slefuite capacitatile si a ajunge sa fie niste minti stralucite.
La ora actuala ramin foarte surprins de tinerii din generatia mea chiar prieteni, care au idei de afaceri si strategii de implementare foarte bine puse la punct dar nu au suportul necesar pentru aceasta.
Factorii principali deseori intilniti ca impediment in dezvoltarea unui bussines nou sint lipsa unui capital pentru investitie,neincrederea clientului in noul produs si lipsa suportului unei echipe de profesionisti privind consilieres afacerilor in noul domeniu.
Pe de alta parte mai este si neincrederea clientului despre care am mentionat mai sus care mai ales acum este intarita si de perioada economica foarte grea prin care trecem acum.multi au mari reticente in a mai investii intr-un nou domeniu de activitateiar aici intervine lipsa de informare a clientului despre care am mai spus.
Toate se leaga ,la prima vedere nu vezi legaturile dar in momentul unei analize mai amanuntite vedem toate conexiunile dintre ele.
Sfatul meu?
1.Ajutati tineretul din ziua de azi sa se dezvolte pe piata economica,si astfel ajutam si economia romineasca.
2.Haideti sa muncim mai mult strategic si in detaliu ca noile afaceri sa fie pe intelesul tuturor.
3.Sa oferim consiliere si un suport de incredere celor care ezita sa intre intr-un domeniu nou si sa intarim prin antrenarea abilitatilor native ale acestora increderea de a avansa cu pasi siguri in directia buna.
Eu aceasta am avut de spus am o mica afacere si la fel ca cei de seama mea caut sa ma reprofilez pe un domeniu nou de activitate, analiza este reala si bazate pe factorii actuali.
Vreau sa multumesc publicatiei Wall Street pentru articolele interesante si pline de adevar pe care le citesc pe nerasuflate atunci cind le primesc ,de ce?
Pentru ca este formata din profesionisti care trateaza problemele actuale ale economiei si ofera solutii celor care au nevoie.
O publicatie cu informatii detaliate si o strategie de nota 10,tineti-o tot asa.

  Inapoi la articolul Castigatorii crizei: Ce domenii atrag cele mai multe start-up-uri in 2010

Setari Cookie-uri