Comentarii pe articolul Ce spun sindicalistii despre masurile de reducere a pensiilor si salariilor


alternmative la reducerile anuntate de basescu

Katun la 11 Mai 2010, ora 11:51
in institutiile publice din romania circula foarte multe hartii... orice sef, sefulet, sefut intoarce de 5 ori o hartie pana sa o semneze, asta doar asa ca sa-si manifeste functia pe care a fost numit politic... in consecinta consumul de hartie este enorm, pe de alta parte exista legislatie in vigoare care sa reglementeze semnatura electronic, iar majoritatea institutiilor publice au retele de calulatoare.
astfel, folosind formatul electronic pentru toate hartiile interne ale fiecarei institutii din romania se poate face o reducere mult mai mare a cheltuielilor pubilce decat prin taierea pensiilor!

o alta masura eficienta de reducere a cheltuielilor in domeniul educatiei, si care ar aduce beneficii mult mai mari decat inchiderea de scoli in mediul rural, ar fi inchiderea facultatilor de medicina din romania... in contextul actual, cu plecari masive in strainatate ale tinerilor absolventi si rezidenti de medicina, nu are rost sa platim bani de la buget pentru calificarea de personal medical care sa lucreze apoi in alte tari!
stiu ca aceasta alternativa suna ciudat, dar acesta este contextul in care ne aflam si trebuie sa ne adaptam situatiei reale.

  Inapoi la articolul Ce spun sindicalistii despre masurile de reducere a pensiilor si salariilor

Setari Cookie-uri