Comentarii pe articolul Mediul privat, catre Guvern: Masurile de austeritate vor falimenta unele firme!


tichete de masa- toti mancam

Nita Ion la 12 Mai 2010, ora 10:32
sa primeasca toata lumea tichete de masa sau nimeni. ce profesorii nu maninca?
Gafton Marian la 12 Mai 2010, ora 11:26
Lasa ca va stiu eu cate parale faceti!!!
25% din profesori sunt cu adevarat calificati si capabili,stiu ce vorbesc nu ai decat sa vii cu argumente! Toti sau nimeni ai?da stai dumneata si lucreaza 9/10 ore pe zi ca mine la privat si in ture de ooh (out of hours ca sigur nu stii,adica ture de noapte) ca sa castig cam cat castigai dumneata inainte de criza!
Nu se compara nu? cand suna clopotelul ai tulit-o acasa,TOATA VARA ESTI LIBER cand eu abia trag de doua saptamani pe an! RUSINE DOMNULE!!!
Tabara Teodor la 12 Mai 2010, ora 12:06
Nenea Gafton, de ce nu ai invatat carte sa te faci profesor?
Daniela I la 12 Mai 2010, ora 15:26
Stimata doamna Tabara, oare chiar credeti ca numai dvs profesorii ati invatat carte in tara asta? Va spun, din cunostinte clare, ca cel putin in ultimii 10 ani, tocmai acei elevi si studenti care nu au excelat la capitolul invatatura sunt acum in invatamant , pentru ca ceilalti, mai buni sau foarte buni, sunt recrutati pe piata privata unde este concurenta.
Daca ati fi invatat suficienta carte, ati fi stiut ca nu e cazul sa aveti prejudecati si sa faceti afirmatii nesustinute cu argumente, atunci cand spuneti ca cineva care lucreaza in ture de noapte nu are carte. Mai ganditi un pic inainte sa vorbiti, sau, mai rau, sa scrieti....

  Inapoi la articolul Mediul privat, catre Guvern: Masurile de austeritate vor falimenta unele firme!

Setari Cookie-uri