Comentarii pe articolul Discursul cu vesti proaste al lui Traian Basescu, sub lupa comunicatorilor


De ce isi asuma Basescu riscuri inutile ?? - varianta machiavelica

Valeanu Emil la 13 Mai 2010, ora 12:22
D-l ,, prim-presedinte ,, Basescu este un tip destept. A generat haos ( in cei 6 ani de dispute cu toti si toate ), a nascut premeditat acest haos ( cand a instaurat PDL la guvernare) a patronat acest haos ( Boc 1 - Boc 4 ) si acuma ne cere sa-l si sustinem.

Cinismul si lipsa de responsabilitate este fara margini, vecina cu dementa. Pentru ce ? Desii demersul facut,- asumarea raspunderii - pare fara miza ( sfarsit de mandat) scenariul poate fi de fapt diabolic: Dupa sase luni de sacrificii inutile ale romanului atat de invocat - Maria Sa Despot Luminat prim-presedinte Basescu,- va sacrifica fara nici o ezitare acest guvern de incompetenti - care oricum merita acest lucru ( pacat ca nu-i putem pune la plata responsabila a efectelor dezastruoase provocate tarii) - va aduce pe altii si - culmea - va da o solutie ,, mai buna ,, pentru rezolvarea crizei, solutie pe care orice om de bun simt ( a se intelege partid) nu o va putea refuza. Mai trece un an cu implementarea acestor solutii noi, PIB - ul o ia in sus, si ,, providentialul Basescu - care rezolva pana atunci si constitutia si parlamentul - devine PRIM MINISTRU PE VIATA. ( Sigur va fi un articol nou in acest sens in constitutia modificata). Scenariul facut pare plauzibil, acest guvern - chiar daca este slab, rau si incompetent - nu poate fi atat de prost ca sa nu-si dea seama ca solutia propusa este fara sorti de izbanda - nu poate genera crestere economica de nici o culoare.

Ce se intampla peste 6 luni???. Ce mai taiem sau ce taxe mai marim intr-o tara intrata in disolutie. Crede cineva ca peste 6 luni mai primim bani pe moca de la cineva, ca asa vrea Basescu. Sau ca ne salveaza UE de la faliment pentru ca suntem in Uniune. Se poate intampla ca peste 6 luni, un an, Uniunea sa nu mai existe - daca Spania, Portugalia, Italia dau chics, sigur antreneaza si restul statelor, cel putin cele din fostul bloc comunist. Partidele din opozitie - dupa parerea mea - au o mare problema. Nu se implica, decat daca partidul are ceva de castigat - nu este interesul nostru spun ei - si uita ca totusi reprezinta 50% din electorat. Ce se intampla astazi, a depasit de mult problemele de partid - este o conditie de existenta a fiecarui raman. Chiar dorim sa reeditam evenimentele din Decembrie 89. Am uitat de ce a iesit romanul in strada????. Sa ne fersca Dumnezeu si sa ne dea mintea cea buna. Cu stima ing Valeanu
Eugen-Rasvan Davidescu la 13 Mai 2010, ora 21:59
Scenariul cu Bsescu _PRIM MINISTRU ulterior (va intra in istorie ca PUTIN 2 !!!) imi pare si mie foarte plauzibil, dupa tot circul de pana acum !

  Inapoi la articolul Discursul cu vesti proaste al lui Traian Basescu, sub lupa comunicatorilor

Setari Cookie-uri