Comentarii pe articolul Fiecare zi de greva ne costa 10 mil. euro


fiecare zi de greva ne costa 10 mil. euro

Alexandru Gulyas la 14 Mai 2010, ora 10:42
Sint unul din cei la care le convine situatia actuala pentru ca acum se vad urmarire promisiunilor mincinoase facute in campania electorala de partide si de actualul presedinte.Problama este numai ca prostiile pe care le fac ei trebuie sal suporte oameni de rind care au pensi mici si salari mici.Culmea este ca in alte tari sint alte soluti de rezolvare dar la noi nu.Dece in alte tari la cei care au pensi pina in anumita suma se taie un procent anume cei care au peste suma respectiva se taie un procent mai mare si lafel si cu salarile?In alte tari in timp de criza se pot face investiti dar la noi nu adica investiti care aduc bani la buget,ca ma gindesc ca bisericile nu aduc bani la buget.Unele confesiuni religioase isi fac biserici din diferite donati iari altele din banii publici.
Sasaran Georgiana la 14 Mai 2010, ora 11:19
Oare ce s-ar face toti cei care se gandesc sa iasa in strada daca si mediul privat ar declara greva generala si n-ar mai produce nimic? Privatii inghit galusca de fiecare data, tac si platesc, muncesc cat de mult se poate pentru a tine in spate tara. Nu este corect. Mediul privat este singurul care produce. Bugetarii doar consuma si problema e ca se consuma mult mai mult decat isi poate permite tara. Sansele sa devenim a doua Grecie sunt tot mai mari. Ce vor face atunci bugetarii cand nu vor fi bani nici pentru salarii mai mici cu 25%. De unde iei si nu pui, se termina rezerva.
la 14 Mai 2010, ora 11:29
Nu doresc sa raspund la nici un comentariu.
Regret enorm ca "dulcea" noastra Romanie nu a avut parte de conducatori buni.
Acum fiecare isi da cu parerea.Domnul Stolojan are pareri?Maine poate plange pentru domnul Basescu.Si astia sunt conducatorii nostri.
Ionescu Miky la 14 Mai 2010, ora 14:52
Normal, toate guvernarile de pana acum au furat tot ce s-a putut au vandut tot ce s-a putut si acum cauta crestere economica pai ce mai producem ceva in afara de mall-uri unde sut aduse produse numai din import? acum vorsi pielea de pe noi pai sa plateasca ei aia de ne conduc pentru ca din cauza lor am ajuns aicidaca faci un contract de 2 mil de euro si la sfarsit ajungi sa platesti 11 mil. aici sunt banii dumneavoastra
Sinai Eva la 14 Mai 2010, ora 14:53
Cand vom vedea ca platesc vinovatii!!! pentru care am ajuns in aceasta situatie. Au consumat banii nostri pentru achizitii in interesul lor , la preturi uriase si si-au luat spaga. Cerem ca cei vinovati sa plateasca. De ce tot omul sarman trebuie sa plateasca. Sa plateasca VINOVATII, sa li se confiste averile si sa puna banii lor la buget
Bizdoaca Nicu George la 17 Mai 2010, ora 08:15
De ce sunt impotriva lui Basescu? Pentru faptul ca, datorita modului in care acesta conduce tara, acum, apar astfel de articole: privatii lucreaza , bugetarii traiesc pe spateel lor. Nici un presedinte nu a promovat ura sociala asa cum o face actualul presedinte. Domilor privati! Am tot respectul pentru munca dumneavoastra! Dar as vrea sa va ganditi la un singur lucru: daca scolile s-ar transforma in scoli particulare, daca spitalele s-ar transforma in spitale particulare, atunci si noi am fi privati si , conform unei piete a muncii functionale, ar trebui sa punem taxe care sa acopere cheltuielile si salariile specialistilor. Si atunci nu am mai accepta ore neplatite sau munca patriotica. Credeti ca un guvern BB, ca acesta ne-ar reduce cumva taxele pentru ca nu mai sustine invatamantul si sanatatea, spre exemplu? E pacat ca , cei ce conduc, promoveaza aceasta invajbire generale , doar pentru a satisface un orgoliu: sa fim in frunte, chiar daca habar nu avem ce trebuie sa facem. Credeti oare ca onorabilii conducatori au facut vreo estimare si au ajuns la concluzia ca aceste reduceri la bugetari, dar mai ales la PENSIONARI, vor scoate tara din cirza? Toate guvernele anterioare au fost ineficiente, dar niciodata opinia publica nu a folosit cuvantul incapabili, la adresa guvernului, asa cum o fac acum. Alaturi de INVAJBIRE! Asa se indeamna la stabilitate? Gasind vinovati de o situatie economica dezastruoasa, o categorie sociala, pentru a ascunde strategiile lipsa ale guvernului? Atunci de aceea este liniste si incredere in Romania. Sau poate tot bugetarii sunt d vina, caci sunt prea multi si au salarii mari. Poate nesimtite? Ca tot e la moda! Cine sunt oare adevaratii nesimtiti?

  Inapoi la articolul Fiecare zi de greva ne costa 10 mil. euro

Setari Cookie-uri