Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Despre Marco Polo si teribilul secret al bruschettelor (o cronica subiectiva)


esti..

Andreea G la 14 Mai 2010, ora 14:43
Eu mananc la acest restaurant de mai bine de 10 ani. Mereu a aratat bine. Mancarea este cea mai buna pe care am mancat-o vreodata in Romania iar preturile sunt super ok. De 3 ani m=am mutat in Bucuresti si pe unde am mancat in Bucuresti.....au fost preturi duble si calitate....la fel sau mult mai mica.

Eu citesc articole din wall street in fiecare zi si sincer acest articol este primul care ma enerveaza mai ales ca nu este adevarat. acest domn Butunoiu sa se intereseze mai mult cand scrie un articol.
Bogdan Marius Dumitru la 16 Mai 2010, ora 00:41
Draga Andreea,
daca tot te-ai mutat in Bucuresti incearca sa mananci si in alte locuri decat "LaMama", "DonerKebab" si altele asemenea. Tu spui ca un restaurant cu +200 de preparate are mancarea cea mai buna din Romania!!! O mare prostie. Eu iti spun ca tu cu siguranta nu poti sa faci deosebirea dintre un antricot si o vrabioara...sad but true!
Andreea la 18 Mai 2010, ora 14:50
Draga Bogdan Marius Dumitru, EU nu am fost nici la " La mama" nici la "Doner kebab". Am fost in alte parti dar nu vreau sa dau nume , nu vreau sa para ca era mancarea proasta dar nu era mai buna decat la Marco. Intrebarea este....tu ai fost la Marco Polo?

Mai bine nu imi raspunde ca mi-e scarba sa ma cert cu alti utilizatori cum se intampla pe toate site-urile si forumurile. Eu am ce am cu cel care a scris articolul si atat pentru ca vorbeste aiurea.
Andreea la 18 Mai 2010, ora 15:01
Aaaaa....imi cer scuze domnule Bogdan Marius Dumitru...probabil trebuia sa mananc la restaurantul tau, afacere de familie. Oricum e clar ca nu ai mancat la Marco Polo acum, mister rosette standard chef

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Despre Marco Polo si teribilul secret al bruschettelor (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri