Comentarii pe articolul Romania se revolta: Ce solutii anti-criza au bugetarii din Piata Victoriei


solutii

Soare Severina la 20 Mai 2010, ora 13:42
o solutie ar fi indepartarea politicienilor din conducerea guvernului si a institutiilor de stat si numirea de tehnocrati-persoane care n-au avut implicatii politice insa sunt buni profesionisti in diverse domenii.
Reorganzarea institutiilor de stat: sistemul actual de lucru este invechit , se lucreaza pe vechi norme care nu face dact sa piarda timpul contribuabilului pe la ghisee de unde e trimes la alte si tot asa. Institutiile de stat sunt conduse de oameni numiti pe criterii de simpatie politica/spaga/relatii motiv pt care nu au habar de o buna administrare a banului si nici inteligenta de a fi operativ.
Aparatul bugetar este foarte mare si genereaza un consum urias pe care contribuabili nu-l pot acoperi.
Imprumutul la FMI nu este o solutie (Polonia o stia)ci dezvolatarea productiei interne, agricultura,industrie..
avem cei mai multi pensionari pe caz de boala din Europa (poate si din lume) multi s-au pensionat pe spaga, doar eu am in blocul meu 7 (intre 40 si 54ani)din care 3 sunt plecati in Spania iar restul presteaza munca la negru...
solutiile stau in noi, sa recunoastem defectele noastre si faptul ca vrem sa nu muncim dar sa ne dea statul bani fara sa intelegem ca statul strange bani de la cei ce contribuie lunar prin taxe.

  Inapoi la articolul Romania se revolta: Ce solutii anti-criza au bugetarii din Piata Victoriei

Setari Cookie-uri