Comentarii pe articolul Seful FMI a propus impozite mai mari pentru bogati. Guvernul a spus NU!


Curat murdar!

Gelu Risnoveanu la 21 Mai 2010, ora 17:52
Acest Boc impreuna cu toti guvernantii si parlamentarii sint de o ipocrizie fara margini. Taie salarii si pensii dar nu zice unul ceva de reducerea cheltuielilor la guvern si parlament. Nu zice unul nimic de taierea salariilor de lux, gen 3000 sau 8000 euro lunar. Nu zice unul nimic de pensiile "nesimtite". A! Dar ne asigura ca salariile de 600 nu vor fi reduse. Dar as vrea sa-l vad pe el traind cu 600 lei.
Acest Boc ii trage mereu cu FMI-ul, cu protejarea mediului de afaceri, acest "motor" al economiei. Oare? Unde s-au dat si se dau cele mai mari tunuri pt. buget prin neplata darilor catre stat. Unde se creaza in continuare cea mai mare evaziune fiscala? Nu in mediul de afaceri?
Dar tot pe ei ii protejam. Nu pe cei care si asa mor de foame. Ba si pe pensionarii ii jecmannesc, dar pe cei amariti. De clientela nu se ating.
Iar acest Boc ii trage in continuare cu minciunile, la fel cum a facut-o si in 2009. Iar ziaristii, care au participat la conferinta de minciuni, parca le e frica sa puna intrebari care sa deranjeze.

  Inapoi la articolul Seful FMI a propus impozite mai mari pentru bogati. Guvernul a spus NU!

Setari Cookie-uri