Comentarii pe articolul Un roman platit cu salariul mediu poate lua credit pentru o jumatate de garsoniera


Dobanda

Constantin Rada la 18 Octombrie 2007, ora 10:17
Dobanda
In primul an e ok. Pe urma, la inflatia care este (6-7%) BNR va mari dobanzile. Nici cele in franci elvetieni nu vor ramane asa cum sunt acum. Muritorul de rand cu salariul mediu pe economie va fi la mana bancii si, daca nu va reusi sa-si mareasca veniturile in timp, va ramane si cu banii dati si fara locuinta. Cei care vor profita de acest fapt vor fi cei care au cash.
Oana Daraban la 20 Octombrie 2007, ora 00:38
sa stii ca banca nu vrea niciodata sa ia locuinta clientului..e ultimul lucru dorit!tocmai din cauza asta se acorda greu creditele si mai ales sume mari..imprumutatul trebuie sa fie in stare sa plateasca rata.din pacate da,salariile sunt f mici..mult prea mici.
Ovidiu Croitoru la 24 Octombrie 2007, ora 18:46
@"... va fi la mana bancii" - de fapt va fi "la mana pietii" fiindca atunci cand creste pretul banilor pe piata, obligatoriu creste si dobanda la credite, asa cum si atunci cand scade pretul banilor pe piata, bancile scad dobanda la imprumuturi. Nu sunt foarte departe anii cand rata dobanzii la imprumut era in jur de 80-100%. Si nu cred ca mai este nimeni din cei ce au avut imprumuturi luate cu 80% in 1997 pe zece ani sa aiba aceeasi rata de dobanda. Banii au un pret ca orice altceva si Doamne fereste! sa fie acesta stabilit de altcineva in afara de piata.
Daca crezi ca e scump sa iei credit calculeaza baneste si ne-baneste ce ar insemna sa economisesti pentru a obtine casa.

  Inapoi la articolul Un roman platit cu salariul mediu poate lua credit pentru o jumatate de garsoniera

Setari Cookie-uri