Comentarii pe articolul Nouriel Roubini, la Bucuresti: A inceput partea a doua a crizei


ROMANIA ESTE DOAR O TARA DISTRUSA DE COMUNSITII-ILIISTO-BASESTI ECONOMICO-POLITIC.

Ursu Livia la 26 Mai 2010, ora 13:55
In acest articol se scrie despre datoriile uriase ale statelor dezvoltate care trebuie sa faca fata datoriilor publice .
In primul rand Romania nu este un stat dezvoltat ci este un stat secatuit economic prin coruptia endemica protejata insasi de guvernul si presedentia tarii.
In al doilea rand cine sunt "tertii" din Romania care ar fi cumparat obligatii emise de statul roman pentru acoperirea nevoilor financiare?Acestia sunt in proportie d e 80% tocmai infractoprii corupti care si-a facut averi , afaceri tocmai pe jaful adus bugetului de stat, astfel constatat si de Bruxelles care din 2004 si pana acum monitorizeaza Romania tocmai pentru eradicarea coruptiei economico-politice din tara.
In cazul Romaniei nu este vorba despre o criza economica, ci in cazul Romaniei-PDL-PSD-UNPR ,COMUNISTE, este vorba distrugerea soliditii financiare i economice a statului roman chiar de catre guvernanti.
Ar fi interesant sa se afaca asemenea analize despre situatia reala a Romaniei aflate inca in plin experiment perestroikist de transformare a ceausist-comunistilor in falsi capitalisti spre distruigerea statului roman.
Va multumesc pentru cenzura, v-ati gandit vreodata ca si aceasta mutenie impusa si acceptata face rau economiei romanesti.
Bajan Georgeta la 27 Mai 2010, ora 07:30
vinovati pentru ce se antampla acum in romania sunt guvernantii si PDL si cel mai vinovat este basescu
la 4 Iunie 2010, ora 19:11
ce-au fost comunistii? nimic, pe linga ce sunt PDL-listii de azi,,, la fiecare inteprindere au pus inca 5 directori pe linga cei 5 existenti,,,fara concurs fara cunostintele elementare de domeniu,numai pe relatiile dintre ei,,parca sunt facuti de aceeasi mama si acelasi tata,,,,au trecut 20 de ani,,,in care guvernanti nostri ne-au distrus,,,au vindut tarisoara noastra ca sa-si faca burtile mari,,cum de nu le este rusine! RUSINE TUTUROR! ,nu am fost instare sa ne ridicam nici macar la nivelul UNGURILOR,vecinii nostri europeni.Care sa fie oare rezultatul ? moarte prin impuscare tuturor asa cum a fost impuscat si Ceausescu,,,alta soarta nu merita,,decit sa murim noi ca popor mai bine ei guvernatii ,,,500 de insi este un nimic la 22 de milioane de romani,,daca mai suntem atitia,,,VA multumesc frumos! Va doresc sanatate multa!

  Inapoi la articolul Nouriel Roubini, la Bucuresti: A inceput partea a doua a crizei

Setari Cookie-uri