Comentarii pe articolul Cum sustinem mediul de afaceri? Vladescu spune ca nu mai sunt solutii


Solutii pentru ca sa traim bine cu totii sunt destule, insa nu se doreste acest lucru!

Cioroianu Justinian la 26 Mai 2010, ora 22:52
Solutii pentru ca sa traim bine cu totii sunt destule, insa nu se doreste acest lucru!

Sunt inginer de profesie, am o experienta de munca de peste 36 de ani, 20 de ani ca si inginer, fost angajat in sectorul de stat in domeniul energetic, 13 ani ca si manager al unei SRL cu multe domenii de activitate in sectorul particular si peste 3 ani ca si freelancer IT si multimedia.
Din anul 1998 m-am adrestat tuturor Presedintilor Romaniei si mai multor Guverne, le-am spus ca am solutii elegante si eficiente ca sa transformam impreuna cu totii, tara noastra intr-o tara dezvoltata, in care nivelul de trai sa fie similar cu cel din Elvetia.
Trebuie sa mentionez faptul ca NU doresc sa fiu Presedintele tarii, Ministru, sau Parlamentar, NU vreau sa adun avere calcand peste cadavrele concetatenilor mei, tot ce vreau este sa fiu util comunitatii sociale in mijlocul careia am crescut si m-am format ca si om si ca specialist in mai multe domenii de activitate.
Sunt ferm convins ca nu sunt singurul om din Romania capabil sa creeze si nu sa distruga, asa cum fac in tara noastra de 20 de ani incoace unii oameni de bine, caci specialisti ca si mine sau chiar mai buni decat mine, sunt inca multi in Romania si ma refer aici la toti cei care au construit o tara cu o economie prospera intre anii 1965 si 1989, economie care a achitat datoria externa de 9 miliarde $ si in plus a mai acumulat 4 miliarde $ pana in dec. 1989, la care trebuie sa mai adaugam inca cateva miliarde $ care au intrat in tara dupa dec. 1989 in baza contractelor perfectate cu partenerii straini si a livrarilor la export aflate in curs de derulare la data respectiva.

Eu inca mai astept sa fiu contactat ca sa ne apucam de treaba cu totii si sa transformam Romania intr-o Elvetie cu iesire la marea Neagra si cu delta Dunarii !!!

Hai ca se poate, trebuie doar sa vrem noi populatia acestei tari, chiar daca tehnocratii care au condus Romania nu vor, sau au sarcina ca sa ne omoare pe toti, caci in ultimii 20 de ani dupa calculele mele Romania a pierdut cca. 23 milioane de oameni ( cca. 16 milioane avorturi, circa 3 milioane emigrati sau plecati la munca in afara si cca. 4 milioane decedati) !



  Inapoi la articolul Cum sustinem mediul de afaceri? Vladescu spune ca nu mai sunt solutii

Setari Cookie-uri