Comentarii pe articolul INGRIJORARE: Peste trei luni ar putea fi mai rau!


Astia inca ne cred prosti

Lucia la 28 Mai 2010, ora 09:50
De ani de zile ma intreb cat mai e pana ne vom prabusi. De la revolutie pana acum am asistat la distrugerea economiei si agriculturii acestei tari ascultandu-i pe politicieni cum se bat cu pumnul in piept cu fraze sforaitoare si mincinoase, asistand la cresteri salariale si de cheltuieli nesustinute de o crestere economica reala. Am rezistat mult, cu siguranta. Din pacate, cu cat am rezistat mai mult, cu atat ne-am sapat groapa mai adanca. Acum suntem pe marginea prapastiei si ma tem ca aceasta e mult prea adanca si noi nu vom reusi prea curand sa iesim din ea. Domnilor guvernanti, pe langa salariile diminuate, dati dovada de bunsimt si diminuati cheltuielile pe care voi le faceti din bugetul atat de sleit al acestei tari. Macar acum in al 12-lea ceas. Reduceti cheltuielile nesimtite in interese personale si meschine. Si pe ale voastre si pe ale parlamentarilor de mucava. Poate asa va va ajuta si populatia sa faceti ce trebuie sa nu ajungem pe fundul prapastiei. Nu de alta, dar ma tem ca veti avea toti soarta lui Ceausescu si a acolitilor lui. Nu cred ca e cazul sa mai inghitim mult timp nesimtirea si minciunile folosite de voi pentru a va cocota in scaunele comode din fruntea tarii si a ne fura pe noi prostii, zambindu-ne si mintindu-ne in fata. Platiti-va intai voi impozitele si taxele la stat, apoi cereti-le si marilor vostrii sustinatori sa le plateasca. Pe urma poate o sa credem ca faceti eforturi sa scoateti tara asta din rahatul in care tot voi ati bagat-o!! Deocamdata ramaneti doar aceleasi lipitori care doar au inceput sa se sperie ca se termina sangele poporului astuia si nu mai aveti ce suge.
Calin Giorgiana la 29 Mai 2010, ora 11:36
Perfect adevarat ce spune aceasta doamna!
Dar credeti ca mai marii nostri se vor trezi? Eu nu cred..cred ca nu vor face treaba asta(sa taie din salariile si cheltuielile in interes personal) nici macar daca vor avea pistolul la tampla.
Asa cum zicea Ceausescu cred ca nu mai avem mult si vom fi stersi ca natie de pe harta pentru ca acesti "stimabili" nu sunt capabili sa ne conduca ....probabil vor veni expertii tarilor dezvoltate la un moment dat sa preia fraiele si sa ne scoata din aceasta "criza" care in ritmul acesta este dedeparte in faza finala.
Daca ar aveam macar o farama de simt al raspunderii cred ar strange si ei cureaua asa cum ne tot cer noua celor care ii ducem in spate de atatia ani.
Sa aveti o zi buna.

  Inapoi la articolul INGRIJORARE: Peste trei luni ar putea fi mai rau!

Setari Cookie-uri