Comentarii pe articolul Vezi ce salarii sunt in Ministerul lui Videanu


No comment

Stoicescu Cristina la 28 Mai 2010, ora 18:42
Vor suporta mai usor taierea salariului cu 25%, comparativ cu alti intelectuali bugetari, care dupa 5 ani de facultate, master si doctorat vor ajunge sa incasaze 1000 Ron
Dutu Marius la 28 Mai 2010, ora 20:17

Nesimtire, nesimtire, nesimtire , alte cuvinte nu am . Bine ar fii sa vina un socialism ca pe vremea comunistilor cand discrepantele nu erau asa mari.
Ciofu Catalin la 28 Mai 2010, ora 20:22
Fara replica.
Bogdan Tuscu la 28 Mai 2010, ora 23:09
asta nu e salariu .... e creditu pe 30 de ani care mi-l acorda la bank:P... nu le e rusine ?
Sandulescu Marian Gabriel la 29 Mai 2010, ora 08:54
Lasati fratilor ca ne meritam soarta!Nu au pus mana pe putere de capul lor,5 milioane de prosti au pus stampila pe chior!Ma bucur enorm ca s-a intamplat asa si mai mult ma bucur enorm ca vor mari si taxele! SaTraiti Bine in ROMANIA?
Deac Lorena la 30 Mai 2010, ora 00:07
Nu numai in acest minister,salariile sunt"multumitoare"in varful piramidei de la Bucuresti.De ce sa-i intereseze pe acestia,care este procentul de scadere al venitorilor bugetarilor,pensionarilor,etc?Pentru multi dintre ei,veniturile ce le incaseaza din salariile ministerelor sunt simbolice,interesele lor cu statul sunt de ordinul(nerusniat)al milioanelor,de lei sau euro,depinde....unii au firmele lor,si din pozitia care o au,de secretari de stat de axemplu,isi permit sa nu plateasca anumite sume datorate la bugetul statului...si multe altele...
Tatulescu Ramona-Diana la 30 Mai 2010, ora 10:01
...si altii nici atat, poate un pensionar ia 550 de lei din astia oare cu ce mai ramane...
nici de mancare, daramite de alte datorii!!! Rusine...pentru tara asta ce a ajuns!!! in frunte cu guvernul actual.
Lapa Laurentiu la 30 Mai 2010, ora 15:20
Dupa ce s-au construit vile cu piscine ...dupa ce s-au umplut conturile bancilor elvetiene ..dupa ce-au stors bugetul ca pe-un prosop trebuie facut ceva sa mai fie de unde ( stoarce ),in consecinta , taierea din venituri . NU CRED ca se taie din venituri pentru a ne ajuta pe noi (cei de rand ) ci pentru a se satisface dorintele perverse ale celor care ne conduc . Ce-i drept au pus mana pe-un ciolan putin cam ..gol ( de carne ) iar masura asta de austeritate nu e altceva decat "pansarea ciolanului " pe care guvernele din urma l-au lasat alb . E normal sa se agite cabinetul Boc si sa ia masuri aprige . Probabil ca n-au stiut ce pom gol vor gasi acolo unde si-au dorit atat de mult sa ajunga ( la conducere ) . Cu acestea fiind spuse , vechiul proverb "La pomul laudat ,nu te du cu sacul ! " nu numai ca se adevereste dar se pare ca neluarea lui in seama are repersursiuni grave asupra ...slugilor . Boc ne demonstreaza ca pomul la care mege el cu sacul TREBUIE sa aive ceva de oferit indiferent de cat e batran este, de neingrijt . FRATILOR , HAIDETI SA INSURUBAM MERE-N POMUL LUI boc CA TARE DECEPTIONAT E " SARACU ` " . Cedati din drepturile banesti . sopr la insurubat !
Man Sorin la 31 Mai 2010, ora 08:27
as injura... dar n-are rost! pur si simplu sunt nesimtiti! ceausescu a fost impuscat pentru inalta tradare, ca cica a infometat natiunea si alea alea.... astia merita schingiuiti prima data si apoi impuscati! toti! isi bat joc de popor in ultimul hal! salariile lor trebuie taiate, nu ale noastre!
la 31 Mai 2010, ora 15:13
Imi vine sa-mi musc degetele de ciuda ca i-am votat. M-au pacalit ca pe atatia altii... Sunt toti niste nenorociti care nu se gandesc decat la binele lor. La bine sunt ei, iar cand au ajuns la fundul sacului trebuie sa fim solidari (doar noi, prostimea - in opinia lor). Trebuie sa-i ajutam prin sacrificiile noastre sa le mearga afacerile lor in continuare fara sa le scada cumva profitul. Si stiti ce e jalnic ? Ca nu au nimic SFANT !

  Inapoi la articolul Vezi ce salarii sunt in Ministerul lui Videanu

Setari Cookie-uri