Comentarii pe articolul Vladescu: Nu avem suficienti bogati care sa sustina saracii


Scrisoare deschisa

Leahu Vlad-Leonardo la 28 Mai 2010, ora 20:00
Domnule Vladescu,

Subsemnatul (vezi semnatar) declar pe propria raspundere ca ceea ce spune domnia voastra este o minciuna gogonata, si declaratiile domniei voastre nu au nici o baza, nici un pic de adevar!

Acum te iau la 'per tu'!

Declari ca nu ai destui bogati ca sa dai la saraci? Eu cred ca habar nu ai cum sa faci o economie sa creasca! Nu poti creste o economie doar cu importuri, fiind stiut faptul ca Romania are o rata de import (cu tot cu piata neagra) de peste 80 %, rata de export se invarte undeva intre 5-7%, restul fiind produs pentru consum propriu! Oricum voi taxati pe minus, deoarece majoritatea fortei de munca, incluzand somerii, neincluzand copiii si elevii, are cel putin un credit la banca!
Iar bancile care actioneaza in Romania, atat cele straine cat si cele romanesti, au capital din afara!

Pentru o economie sanatoasa iti trebuie produse de buna calitate pe care sa le exporti tarilor vecine, iar pretul pe produs trebuie pus pe moneda proprie, adica pe LEU! Intarind LEUL intaresti si economia! Deocamdata singura firma care are succes in export este DACIA Automobile. Pe langa aceasta ar mai fi si ALRO, OLTCHIM, PETROM, MITTAL STEEL, etc! Insa nu trebuie uitat ca cel putin la doua dintre aceste companii capitalul vine din afara, ceea ce inseamna mai mult sau mai putin sclavagism!

Prima greseala majora care s-a facut imediat dupa revolutie a fost aducerea investitorilor straini! Si asta s-a vazut imediat prin colapsul multor companii de stat si a multor fuziuni intre banci comerciale cu alte banci din afara!

Nu avem bogati destui? Pai bai Vladescule. Ia de impoziteaza economia subterana, si controleaza toate veniturile celor care conduc bolizi pe strada! Bucurestiul, cel putin, musteste de X5, Q7, ML, SLR, etc! Daca faci lucrul asta, vezi poate controlezi si cum ai facut tu avere, si vezi poate lasi si tu din salariu si din diurna!

O zi buna!

  Inapoi la articolul Vladescu: Nu avem suficienti bogati care sa sustina saracii

Setari Cookie-uri