Comentarii pe articolul Vladescu: Eficienta angajatilor de la stat de la noi, printre cele mai scazute din Europa


moarte functionarilor publici

Tun Kat la 2 Iunie 2010, ora 14:36
eu zic sa-i omoram pe functionarii publici... daca-i dam afara trebuie sa le platim somaj, asa ca nu e mare scofala, in plus raman masa de manevra la dispozitia opozitiei.

daca-i omoram creem noi locuri de munca, va fi nevoie de mai multi gropari, creste si piata imobiliara pentru ca avem nevoie de suprafete mari de teren pentru construit cimitire, sau si mai bine, putem sa-i ardem in centralele termice si astfel scadem pretul gigacaloriei pentru cetatenii muncitori in firmele private care fac evaziune fiscala!

cu organele lor interne putem rezolva problema hranei cainilor vagabonzi din centrele special amenajate de primarie la solicitarea ong-urilor iubitoare de animale, astfel scadem cheltuiala publica si firmele private capusa pe bugetul de stat vor avea mai mult de supt.

nu ar fi rau sa luam in calcul si pensionarii, ca doar au trait destul si nici ei nu au prea muncit pe vremea lu' ceausescu... ce stiu ei ce e aia munca, ia sa puna mana sa mai lucreze pe la un privat sa vada ce greu este sa fentezi zi de zi autoritatile, ca sa-ti maximizezi profitul din taxe si impozite neplatite.

iar de mamele si gravidele astea ce sa mai zic, niste lenese, vor sa traiasca pe spatele nostru, al tinerilor corporatisti, pai stiu ele cat oral trebuie sa-i facem sefului ca sa ne promoveze pe "criterii de competenta"?!

sigur vor exista rauvoitori care sa comenteze aici ca de fapt solutiile nu sunt viabile pe termen lung, ca daca ardem anul asta toti functionarii si pensionarii in cet-uri, ce vom mai arde la anul... acestor rauvoitori le raspund ca nu are rost sa ne gandim permanent la drobul de sare, intai sa luam toate aceste masuri, sa astepta sa vedem efectele lor si apoi, daca situatia economica nu se redreseaza, vom imparti pe cei ramasi in categorii sociale, dupa care alegem la intamplare pe una dintre ele si le invrajbim, prin declaratii publice, pe celelalte impotriva... astfel guvernarea poate perpetua la nesfarsit fara sa piarda sustinerea populara!!!

  Inapoi la articolul Vladescu: Eficienta angajatilor de la stat de la noi, printre cele mai scazute din Europa

Setari Cookie-uri