Comentarii pe articolul Viorel Catarama, afaceristul-jucator: Deciziile importante le iau singur


despre afacerile lui CATARAMA

la 4 Iunie 2010, ora 07:37
Am ramas putin zis uimita cand l-am vazut pe d-l Catarama ca a reaparut pe scena politica si cat ar fi el de liberal pot spune ca este de domeniul trecutului cu modul lui de gandire si dorinta lui de a ajunge in fruntea vietii politice.
Predan Valentin la 4 Iunie 2010, ora 12:44
... si eu cred ca este o incercare de revenire in prim plan a domnului Catarama; iar daca viziunea lui s-a limitat in special la concedierea a 500 de angajati si reducerea tichetele de masa nu a facut decat ce a facut guvernul actual; a taiat niste cheltuieli dar nu a operat nici o modificare de structura, "vizionara".

cat despre viziunea dnului Catarama privind vanzari de cladiri, de companii, etc; sunt de acord dar nu e viziunea dansului; am tot auzit-o si pe alte canale de ceva timp incoace. Taromul, sustine dansul, cheltuie 60 mil EUR anual dar imi aduc aminte ca exista un proiect de portal Romania care va inghiti 500 mil EUR si ulterior pentru intretinere alti 500 mil EUR... deci cam 8 ani de functionare ai Tarom; nu exista in viziunea dnului Catarama si si renuntarea la respectivul proiect sau orice alte proiecte inutile si costisitoare facute doar sa multumeasca o lista de privilegiati?!

  Inapoi la articolul Viorel Catarama, afaceristul-jucator: Deciziile importante le iau singur

Setari Cookie-uri