Comentarii pe articolul Lazea, BNR, lectii despre criza: Perioada de bani castigati usor a luat sfarsit pentru totdeauna


carcotas?

Turtoi Tudorel la 6 Iunie 2010, ora 09:34
A mai luat sfarsit si mitul eficientei economiei struto-camilei romanesti cu afaceristi facuti, aprobati si sustinuti de sri. Trebuie sa-i lasati sa traiasca si pe altii. Nu va sunt dusmani.
Trebuie sa ia sfarsit si mitul BNR. Numai BNR oricat de buni si oricat de multi specialisti ar avea nu poate sa creasca PIB-ul.
Pentru o analiza pertinenta ar trebui si o mica investigatie despre soarta celor 15.000 de specialisti din anii 1990.
Cum se face ca tocmai in aceasta perioada critica nu se apeleaza la specialisti? Cum se face ca sfatuitorii sunt numai la BNR? Cred ca situatia este mult mai grava. Un presedinte din ce in ce mai suparat pe toti si pe toate, un guvern care este mai mult dragut decat eficient, niste bugetari multi, rai, puturosi si care nu vor sa faca greve, niste pensionari in care s-ar parea ca palpaie incet incetisor flacara sacra a revoltei, o paturica a lui Dinu de patricieni cica care nu pot sustine decat prabusirea economica si in fine urmasii lui Stefan cel mare Sfant care daca nu sunt plecati din tara si-au descoperit vocatia sfanta constructiei de catedrale, biserici si bisericute.
Si peste toate toate acestea, colac peste pupaza troneaza sacra mentalitate ca trebuie sa apara omul providential care poate rezolva colapsul. Mai degraba este nevoie de un pact ca o anumita parte a elitei(?) sa se retraga, bineinteles fara a lasa continuatori. Inca o data se vede ca elita a gresit. Este cazul sa-si asume esecul si sa se retraga. Prabusirea continua de acum ii afecteaza si va afecta si mai grav in caz de mentinere a situatiei lor si a celorlalti. Nu este criza mondiala este criza celor care doar li s-a ordonat sa fie afaceristi. Afaceristii nostrii sunt in afaceri asa cum a fost academiciana de renume mondial in chimie si intaiiul presedinte
roman in politica la timpul lor, adica niste marionete. Daca lucrurile nu se schimba toti indiferent de vointa noastra ii vom copia mai mult sau mai putin. Multe succesuri tuturor!

  Inapoi la articolul Lazea, BNR, lectii despre criza: Perioada de bani castigati usor a luat sfarsit pentru totdeauna

Setari Cookie-uri