Comentarii pe articolul Iata cum vrea Fiscul sa colecteze impozitele pe activitati independente


impozite pe averile ilicite

Codreanu Cezar la 10 Iunie 2010, ora 10:42
sa-si impoziteze averile ilicite facute in ultimii 5 ani. Vor scoate banii pentru pensiile pe cel putin 1 an de zile.
la 10 Iunie 2010, ora 11:02
Ai dreptate Dl.Codreanu,sa impoziteze averile incomensurabile ale clientelei politice.Cu multa nerusinare gasesc tot felul de metode de a "baga"mana in buzunarul celor multi,ca sa evite acolitii lor.Toate aceste pentru ei se fac,nu pentru cei multi in numele carora a "clamat"presedintele in campania electorala.Face ce a promis:"nu veti scapa de ce va este teama","v-am ciuruit" o face cu multa satisfactie bolnavicioasa.Incet,incet isi croiesc drumul dupa Ceausescu.
Agrigoroaei Sorin la 10 Iunie 2010, ora 11:24
Este cite se poate de simplu ca in tara asta trebuie sa fii cel putin nebun ca sa faci afaceri cinstite. Pentru ca daca esti cinstit, vei fi impozitat la singe. Si este cit se poate de clar ca toti oamenii politici care au averi fabuloase, nu le-au cistigat cinstit, ci prin furturi de toate felurile. Evident, fara sa plateasca nici un banut ca si impozit. Si tot oamenii politici sint cei care urla cel mai tare ca impositele sint mari. Sint speriati ca or sa li se confiste averile. Din pacate ei vor scapa ieftin, cu cite o mica spaga pe ici, pe colo, si se rezolva toate. Tot omul sarac si cinstit este cel care plateste oalele sparte. Oamenii obisnuiti, oamenii normali care muncesc pentru un salar de cele mai multe ori jenant de mic, sint cei care suporta incompetenta conducerii tarii, sint cei care dau bani grei prin impozite pentru toate prostiile facute de cei care sint sau au fost la conducerea tarii. Iar acuma, pe perioada asa-zisei crize, care de fapt este o criza mintala a mai-marilor statului, o criza de incapacitete mentala a conducatorilor de partid si de stat, o incapacitate economica in care au adus tara in mod absolut inconstient, acum deci pe perioada crizei, cei care au averile cele mai mari si salariile si pensiile nerusinat de mari, niciunul nu spune ca va da un leu pentru buget. Se declara saraci, si se bat cu caramida in pept ca sint cinstiti si corecti. Sint cei mai mari mincinosi. Sint oamenii politici, pentru care minciuna este modul lor de viata. Si toti cei care mai cred in ce spun oamenii politici, sint cei care platesc toate greselile facute de "cei de sus". Sa le fie rusine celor care au salariile si pensiile si afacerile murdare, chiar daca acest sentiment este complet strain de personalitatile lor. OAMENI BUNI, CHIAR NU VEDETI CINE NE FURA TARA ???
Arbanas Claudiu la 10 Iunie 2010, ora 11:36
Sunt curios daca cineva, care ar putea sa-si spuna cuvantul in parlament, va citi si promova ceea ce-a scris Dl. Codreanu.

  Inapoi la articolul Iata cum vrea Fiscul sa colecteze impozitele pe activitati independente

Setari Cookie-uri