Comentarii pe articolul Metro Cash&Carry reia extinderea in Romania


METRO CASH CARRY...IN AGONIE...

Eco. la 13 Iunie 2008, ora 13:05
METRO CASH CARRY...IN AGONIE...
Pun pariu cu cei din conducerea acestui lant de magazine ca este in coma actualmente si se gaseste in resuscitare inainte de a-si da obstescul sfarsit.Am argumente irefutabile din interiorul aceste adunaturi de incompetenti,care practica o politica manageriala si organizatorica mai mult decat ridicola.PROCNOZA,nu ai dau nici doi ani si incet incet se va stinge ca si lampa lui ilici ,daca nu va modifica fundamental politica pe care o are in prezent.AMIN.
Catalin Lascu la 16 Iunie 2008, ora 07:27
Bati campii amice, nu e suficient sa ai informatii "din interior" (suna mai degraba a barfe ale unor casiere frustrate). E bine sa le mai citesti si pe cele din exterior, care spun ca grupul Metro este retailerul nr. 1 din Romania.

Asistam doar la un proces de reasezare in directia normala cash&carry, dupa ce multi ani Metro si Selgros au jucat la ambele capete , adica si pentru persoane juridice si pentru persoane fizice. Acum, persoanele fizice se muta inspre hypermarketuri, de aceea Metro dezvolta rapid divizia real.

PS - se zice PROGNOZA, cu G
M.B. la 16 Iunie 2008, ora 09:46
Se scrie PROGNOZA, INCOMPETENTULE, s-apoi trebuie sa mai astepti mult pana se stinge. Te-a ranit rau "Metro" se pare ca-i porti ranchiuna, poate esti un fost angajat. (semnat: un actual angajat)
Florin Adrian Almasan la 16 Iunie 2008, ora 11:09
au atatea lacune incat s-ar putea sai ai dreptate . din pacate multe imperfectiuni ale sistemului sunt suportate financiar de furnizori si ei au mai mult de suferit decat METRO . in ceea ce priveste pronosticul cu trasul oblonului nu paria prea multi bani pe chestia asta , sistemul de C&C mai are cel putin 5 ani pana la incadrarea intr-o cota de piata normala .

  Inapoi la articolul Metro Cash&Carry reia extinderea in Romania

Setari Cookie-uri