Comentarii pe articolul Astra relanseaza o asigurare de viata cu o prima minima lunara de 50 de lei


asigurare de risc cu valoare de rascumparare?

Margareta la 21 Iunie 2010, ora 14:14
Ce riscuri acopera produsul??

daca e produs de risc cum este Garant la AStra, cum are valoare de rascumparare?
are si componenta de acumulare? atunci este si de supravietuire, deci mixt si se numeste Tezaur la Astra, nu Garant.

In ce moneda este produsul? are si varianta in euro . dolari sau numai in lei,care este o moneda nesigura pentru 59 de ani..
Broker la 21 Iunie 2010, ora 15:22
este acelasi produs pe care il aveau si inainte putin cosmetizat cu 2 puncte dar pb ca cei din top management nu si-au dat seama ca si inainte aveau aceeasi prima minima lunara de 50 Ron la produsele de viata.
Bianca la 21 Iunie 2010, ora 17:26
Este un produs de risc. Prima minima este de 600 RON/ an- prima minima a companiei de 2 ani incoace la toate produsele de asigurare de viata.

Inovatia consta in plata unei valori de rascumparare la produse de risc ceea ce nu exista la nici o companie din piata si nici pe plan international, este o inventie specifica Astra in domeniul asigurarilor.

Mai ales la sume asigurate mari care sunt si reasigurate, valoarea de rascumparare este extrem de avantajoasa pentru contractant si face din produs unul profitabil pentru asigurator, reasigurator si asigurat. mai ales pentru produsele de leasing si credite aceasta noua inventie la produsele de risc face istorie in materia asigurarilor de viata.. Daca se plateste creditul anticipat, clientul poate solicita plata valorii de rascumparare la asigurarea de viata pentru creditul la banca, ceea ce este f avantajos in piata si competitiv
Ionel la 21 Iunie 2010, ora 20:55
f buna inovatia.

Ar fi interesanta si parerea unui actuar specializat in asigurari de viata.. Nu se calculeaza valoare de rascumparare la produsele de risc care acopera doar decesul, in general, In plus schimbarea unui produs de viata dintr-unul in altul adica din produs de deces in produs mixt si apoi in alt produs de supravietuire, pe durate diferite cand rezervele,cheltuielile si beneficiile se calculeaza complet diferit, riscurile sunt diferite, varsta si riscurile asumate de asemenea... e ca si cand ai schimba un RCA dupa 2 luni in Casco pe valoarea de rascumparare a RCA care nu exista apoi dupa cateva luni te razgandesti si din ce iti mai ramane pe Casco faci asigurare de casa si iti mai ramane si de o asigurare de agricole si tot asa schimbi de la o luna la alta obiectul asigurarii cand vrei.... la nonlife se poate asa ceva? atunci de ce s-ar face asemenea jonglerii la asigurarile de viata??

sunt curios daca exista si avizul CSA sau al unui actuar avand specializare si experienta in asig de viata pe acest produs de risc, deoarece CSA nu mai da avize pe produsele de asigurari astfel incat au aparut in piata tot felul de idei inovative, unele cu tot respectul destul departe de ceea ce este clasic si statuat in asigurari in Europa sau America..la 74 de ani sunt curios care e suma asigurata pana lam 75 de ani? Daca Bunicas plateste la 74 de ani 50 RON / luna adica 6 mil pe an care ar fi suma asigurata? Mulktumesc

  Inapoi la articolul Astra relanseaza o asigurare de viata cu o prima minima lunara de 50 de lei

Setari Cookie-uri