Comentarii pe articolul UE impune o noua taxa bancilor. Cine o va suporta?


UE impune o noua taxa bancilor...

Iulius Plic la 21 Iunie 2010, ora 18:07
''Cine o va suporta?'' ...Tot marea multime a oamenilor saraci din Romania (si din alte cateva tari) . Asta datorita urmatoarelor aspecte:
1.In conducerea (economica,financiara si mai ales POLITICA si sociala) a Romaniei , nu a mai ramas nici un reprezentant care sa aplice corect si pentru toata populatia la fel legile , fie ele de natura economico-financiara sau altele. Pai , de ce sunt trasi clientii corecti ai bancilor ''pe sfoara'' cu fel de fel de ''ciupeli'' din toate partile?De ex. :la un contract de imprumut , o dobanda promotionala de 10% este in realitate mai mare de 25% , mai mare si decat DAE . Pe deasupra , se incaseaza lunar comision de risc exagerat de mare,la o rata de 105 eur/ luna mi se incaseaza 20 eur comision de risc peste dobanda si restul comisioanelor aplicate.Si acum mai vin si cei de la UE cu taxe "noi''.
2.Aceiasi conducatori , enumerati mai sus , din tara noastra , sunt aproape singurii din UE care se grabesc tot timpul sa se conformeze tuturor aberatiilor emanate de UE , nu se incearca vreo negociere sau luarea unor masuri mai putin drastice impotriva clientilor bancilor , in general impotriva populatiei si a micilor producatori.

  Inapoi la articolul UE impune o noua taxa bancilor. Cine o va suporta?

Setari Cookie-uri