Comentarii pe articolul VERDICT: Salariile bugetarilor, taiate. Pensiile NU! [Update7]


taierea salariilor

Popescu Elena Artemisa la 25 Iunie 2010, ora 12:21
cand au redus salariile cu 15 % au acordat 4 zile fara plata. Acum le reduc cu 25 % fara nici un program redus, si li se pare perfect normal .... Stiu oare ce-i de SUS cate familii traiesc cu 600 lei pe pamant ?
la 25 Iunie 2010, ora 12:56
Problema nu se pune asa, problema se pune in felul urmator,

Posturile respective din cadrul sistemului Bugetar ce multe dintre ele au fost create fictiv ca sa aiba asa zisi " oameni specializati " ( rude- cunostinte ) acum se tin scai de acele posturi pt ca probabil au primit o spaga , o mita etc.

Daca in firmele private exista restructurari ca urmare a lipsei de comenzi, de ce in sistemul de stat sa nu fie acelas lucru ? Se doreste ca un functionar public sa stea cu fundu pe scaun fara ca sa faca nimic 8 ore ? Sa se comaseze acele posturi unde nu necesita 8 ore de munca.

Toti visam la un post la domnu Stat unde sa nu ducem grija zilei de maine, zilele sa treaca , sa facem scandal ca a intarziat 2 saptamani salariile in conturile bancare, dar nu va puneti in postura celorlalti 70 80 % ce lucreaza in cadrul privat ce au in intervalul de munca 20 - 50 60 ani cate 2 3 , 5 firme la care lucreza in fiecare an.

Sunteti oameni destepti daca ati ajuns in sistemul public, de ce nu va deschideti o firma proprie ? Sau stiti ca nu se merita sa castigi cam acelas salar dupa o munca de 12 ore la propria firma.

Nu mai plangeti atata si asteptati-va la restructurari.
Coco la 27 Iunie 2010, ora 11:46
sa vedeti cite reduceri de personal vor fi cind "bugetarul nesimtit" nu va mai avea bani sa isi cumpere ceva d-ale gurii sau ceva de pus pe el, cind te vei uita la intretinere si vei vedea ca ai de plata de 2-3 ori mai mult, cind chiar nu veti mai avea comenzi la locul de munca, cind , doamne fereste au loc calamitati naturale, iar militarii, pompierii, ISU, vor actiona doar cu 75% din efective si materiale, care si asa sint cu jumatate mai putine, atunci sa vedeti!

  Inapoi la articolul VERDICT: Salariile bugetarilor, taiate. Pensiile NU! [Update7]

Setari Cookie-uri