Comentarii pe articolul Cum vad cititorii Wall-Street starea IMM-urilor. Solutii pentru iesirea din criza


VISE... CA SOLUTII NU SUNT

Iorgu Cristinel la 30 Iunie 2010, ora 17:25
sunt nascut in aceasta tara blestemata.... si supta de paraziti nimeni nu a primit ajutor si nimeni nu o sa fie ajutat niciodata ma refer la un om simplu la un imm nu la marii hoti,sunt curios de maine ce o sa mai fie, la ce pret e combustibilul si restul lucrurilor pe care le utilizez...ca de taxe !!!!!!!!!! asteptam ca solutie sa vina fiscu si sa stea langa noi sa incaseze ei ca de e criza
CONCLUZIE:NE MUTAM IN CANADA
Nicolae Amza la 30 Iunie 2010, ora 18:53
,,CONCLUZIA'' din pacate e agreata din ce in ce mai tare si pentru foarte multi reprezinta singura solutie ramasa.Pacat si spun asta deoarece inloc ca domnul ministru Vladescu sa gaseasca solutii care sa sustina IMM-urile prin crearea unui climat economic cat mai bun prin elimitarea impozitului minim, prin reducerea birocratiei prin taxe cat mai mici, deoarece e important sa avem cat mai multe IMM-uri pentru ca de acolo vin banii inapoi catre stat, se creaza locuri de munca si privit pe termen lung avantajele sunt benefice, fata de frectia la piceorul de lemn care se incerca in acest moment cu sugrumarea cu taxe care nu duce decat la faliment.CONCLUZIA NE MUTAM DN TARA NOASTRA FORTATI
Popa Lucian la 30 Iunie 2010, ora 21:56
Ideal ar fi sa-l dezgropam pe Vlad Tepes sa-l clonam si sa-l punem la treaba.....,e singurul care ar face fata..daca nu cumva si el ar face vreo coalitie..!Va dati seama pentru cine ar fi tarusii..
Mitrache Corina Dana la 1 Iulie 2010, ora 00:32
Da, hai sa facem ce stim mai bine. Daca 400.000 de firme in loc sa capituleze ar fi luat atitudine si i-ar fi luat de bretele pe cei care legifereaza aiurea, atunci solutia ar fi aparut. Nu instig la mitinguri sau revolutii, ci doar la o constientizare a situatiei. Ne plangem ca pica drobul, il privim si fugim, ca sa nu vedem impactul. Voi, micii intreprinzatori puteti face greve si puteti face un sindicat adevarat, care sa va sustina drepturile in fata legiuitorilor. Exista in toate statele demne de a fi numite civilizate masuri de stimulare a IMM-urilor, pe care statul roman nu trebuie decat sa le copieze, nu sa inventeze, asa cum au tot facut-o, pana a ajuns totul o mare VARZA si noi DROSOFILE in jurul lor.
Isidor Livia la 1 Iulie 2010, ora 08:22
Rederesare imposibil fr: 1. reducerea cotei unice la 10% ca in Bulgaria, 2. neimpozitarea profitului reinvestit, 3 . tva la 18%, 4 plata TVA de catre firm n momentul ncasrii facturii, nu anticipat. DAR NU SE POT LUA ACESTE MSURI DIN CAUZA FMI cu care nu avem buni negociatori. RECOMAND CA SEF AL ACHIPEI ROMANE DE NEGOCIATORI PE ION IRIAC. Ca s se ntample toate astea trebuie ca preedintele rii si PDL s doreasca ridicarea romanilor din srcie, nu mentinerea lor aici pentru a putea fi mai uor de manipulat la alegeri. Toate partidele au avut acest interes, mai cu seam PSD, iar azi PDL Explodeaz preul gazelor. i? Factoriinostri decizionali parca sunt PARALIZATI. Dup tieri de salarii, tva crescut, o scumpire a energiei ne va scufunda definitiv din punct de vedere economic.

  Inapoi la articolul Cum vad cititorii Wall-Street starea IMM-urilor. Solutii pentru iesirea din criza

Setari Cookie-uri