Comentarii pe articolul Fondul Proprietatea nu mai emite titluri de plata


despagubiri in actiuni

Despagubit Fp la 2 Iulie 2010, ora 11:12
Pana la urma este o masura binevenita pentru ca da posibiltatea micilor actionari sa intre in posesia banilor mai repede, decat sa mai astepte alti ani la rand despagubirile in numerar, mai ales ca prioritatea acordarii acestora era stabilita de cele mai multe ori de cei de la ANRP dupa "interesul propriu si negocieri" .
Corect ar fi insa ca titlurile de despagubire in numerar emise pana acum sa fie convertite in actiuni dupa listarea FP la BVB la pretul de la bursa si nu la valoarea nominala de 1Ron, care nu mai este actuala mai ales dupa aprobarea OUG 81/2007.
George la 3 Iulie 2010, ora 22:26
da da, cuponiada fara valoare, cuponiada2
Restitutio.Ro A Se Intelegebae la 5 Iulie 2010, ora 20:58
dar puteau da din profitul de la fond. Insa atunci baetii destepti n-aveau cum sa-si traga partea leului. Asa ca s-au gindit ei la o "inginerie": sa-i goneasca pe fosti proprietari ca pe vinat in bataia pustii acestora, sa-si vinda la un sfert din valoare actiunile, daca tot nu mai pot spera la banii promisi... e totul o mare vrajeala tipic tricotata ptr baetii destepti care in ultima vreme nu mai gaseau pe piata de cumparat actiuni; caci fostii proprietari (detinatori mai cunoscatori) asteapta listarea fondului, nefiind interesati sa mai vinda la o treime din valoare. Iar ca sa aprovizionam piata neagra cu marfa proaspata guvernantii nostri s-au gindit repede la o solutie... si au dat o hotarire de guvern pe masura. La fel cum au procedat cu ordonanta 81 (servita in prealabil) prin care-i onoreaza pe acesti speculatori cu dividende uriase de la fond (de milioane de euro). Totul se leaga nu ? un guvern responsabil si drept, ori onora din profitul fondului optiunile de plata ori reinvestea intregul profit si in paralel lista fondul in toamna. si oferea celor interesati sa-si schimbe optiunea in plata in actiuni, cu interdictia de a le vinde pina la listare. Simplu si clar. Nu trebuie sa fii un geniu. e clar ca asa cum au dat HGul este cu dedicatie ptr speculatorii care asteapta marfa proaspata...

  Inapoi la articolul Fondul Proprietatea nu mai emite titluri de plata

Setari Cookie-uri