Comentarii pe articolul Basescu: Cresterea TVA, o greseala. Nu va opera acolo unde este cancerul in buget


se pricepe base la economie, constitutia n-o prea cunoaste el...

Stanciu Ion la 7 Iulie 2010, ora 15:26
Astea sunt abureli si demagogii pt fraieri. Daca era asa de bine intentionat, de ce n-a aplicat aceste masuri la debutul crizei, inainte de alegeri? Nu a facut-o pt ca el insusi este cel mai mare demagog.
Hotul striga acum hotii...
Gura Radu Catalin la 7 Iulie 2010, ora 18:01
Ma surprinde o astfel de atitudine profund nedemocratica din partea celui mai indreptatit sa apere democratia. Teoretic, oricine identifica o problema cu neconstitutionalitatea unui articol de lege, cu atat mai mult PRESEDINTELE tarii, are obligatia morala de a sesiza CC. Care-va-sa-zica, desi era neconstitutionala prevederea (nu discutam decizia CC) TREBUIA aplicata, in dispretul Legii fundamentale. Am un gust amar... Macar Ceausescu avea o grija deosebita pentru respectarea Constitutiei, asa cum era ea la vremea respectiva.
Este incredibil cum se ridica la rang de politica de stat nerespectarea legii, deoarece ...exista o motivatie economica de moment (indiferent care ar fi aceea)
D D la 7 Iulie 2010, ora 18:43
absolut de acord cu stanciu ion
Gigel Gigi la 8 Iulie 2010, ora 06:38
"Este incredibil cum se ridica la rang de politica de stat nerespectarea legii, deoarece ...exista o motivatie economica de moment (indiferent care ar fi aceea)"
... chiar de necrezut...
Ciobanu Alin la 8 Iulie 2010, ora 08:57
Observ multi priceputi sau unii chiar experti in economie si drept constitutional dar paradoxal timp de 20 de ani suntem in cadere libera din toate punctele de vedere.

Asa suntem noi romanii,facem politica peste tot,ne pricepem la toate............

  Inapoi la articolul Basescu: Cresterea TVA, o greseala. Nu va opera acolo unde este cancerul in buget

Setari Cookie-uri