Comentarii pe articolul Basescu: Cresterea TVA, o greseala. Nu va opera acolo unde este cancerul in buget


Dar prostiile guvernantilor sunt contra cancerului?

Contu Valentin la 8 Iulie 2010, ora 07:44
Dar miliardul pentru avioane la mana a doua este un medicament contra cancerului?
Licitatiile umflate tot medicamente sunt?
Salariile nesimtite care au devenit ultranesimtite tot medicamente sunt?
Banii imprumutati de la FMI care zac nefolositi la Banca Nationala , dar pentru care se plateste dobandatot medicamente?
Faptul ca s-au privatizat "petrolul", "gazul", "energia electrica", "bancile" si acum acestea produc pentru straini a fost oare o parte a tratamentului ?
Faptul ca in Romania lui Ceausescu erau peste 11 milioane de locuri de munca si acum doar jumatate este tot un tratament?
Romania este o tara in care conducerea nu-si asuma rolulo de conducator de foarte multa vreme ci pe cel de popa, pentru ca in loc sa dezvolte tara , sa creeze locuri de munca ei canta prohodul si trateaza ca la arterita , in loc sa slveze organismul bolnav tot mai taie cate un picior, cate o mana si fac un infirm pe viata din Romania.
Asta se urmareste?
Eu vad ca sunt acuzati mereu oamenii de rand , dar ei nu pot lua decizii pentru tara. Se spune bugetarilor sunteti un cancer pentru tara . Oare chiar asa o fi ?
CANCERUL tarii este evaziunea economica si guvernantii nu fac nimic pentru reducerea ei. Economia neagra produce cele mai multe masini de lux si 4x4 la mia de locuitori di Europa, economia neagra , evaziunea si tunurile de la achizitiile publice fac cele mai multe din "viloaiele" aparute ca ciupercile dupa ploaie.
Este un cancer, dar este un cancer la cap , acolo trebuie tratat nu unul la membre sau la colon.
Eu ma intreb in fiecare zi : Cum ar fi aratat azi criza cu Klaus Johanis prim ministru. Si cred ca ar trebui sa ne intreban toti de asta. Inclusiv presedintele.

  Inapoi la articolul Basescu: Cresterea TVA, o greseala. Nu va opera acolo unde este cancerul in buget

Setari Cookie-uri