Comentarii pe articolul Plecare surpriza in real estate: Hergan renunta la sefia grupului Avrig 35


Cine este noul CFO si cum a fost inlocuit AE Hegan?

Cineva la 9 Iulie 2010, ora 23:46
Pacat ca cei care au preluat mesajul nu au venit si cu intrebari suplimentare. Intrebari de genul a fost legala aceasta schmbare? De ce s-a actionat in forta si prin intimidare?Cine este Haydn Wright si care sunt companiiile la care a lucrat? Si nu in ultimul rand care sunt realizarile lui Matthew Proskine?
Lucrez de multi ani real estate, dar niciodata in toata cariera mea, nu am vazut o schimbare mai in forta si mai murdara decat aceasta.
Tot ce pot sa mai spun este:PACAT!
Pacat, ca munca unui om acum este ignorata.
Popescu la 29 Octombrie 2010, ora 11:22
Se stie ca Dl Hergan este unul dintre cei mai discreti oameni. Asa ca nu ma mir ca nu a comentat plecarea dansului. Si nu este singurul care pleaca de la compania pe care a condus-o. Reuven Havar (AFI Europe - Cotroceni Park), Michael Lloyd (Quintet Asset Management, Baneasa Shopping City) si Ibrahim Paksoy (Anchor) - au renuntat si ei in acest an la functiile de conducere a unora dintre cei mai puternici jucatori de pe piata locala. Dl Hergan a lucrat 11 ani in Romania. Si lucra tot timpul, fara vacante. Poate avea nevoie de o pauza, sa isi ia o vacanta.

  Inapoi la articolul Plecare surpriza in real estate: Hergan renunta la sefia grupului Avrig 35

Setari Cookie-uri