Comentarii pe articolul Impozitarea progresiva sperie oamenii de afaceri: Un atac la clasa de mijloc!


impozitarea progresiva

Georgescu Vior la 14 Iulie 2010, ora 08:30
O solutie corecta si dreapta, pe care tot a promovat-o PSD, dar pe care a introdus-o guvernul aliantei DA, care i-a avantazat pe ei, oamenii de " afaceri".Cum e posibil sa impozitezi romgaz, distrigaz cu aceeasi cota cu "buticarul din colt, sau salariul unei asistente sau profesoare la fel cu al unui politist sau magistrat care nici nu platesc contributii la sanatate....????aceasta cota unica a fost introdusa cu "cap"pt a proteza pe cei bogati si acum se vede ca a fost o masura proasta.
Lucian Ovi la 14 Iulie 2010, ora 15:49
nu sunt rasist dar numai o parte se impoziteaza si altii fraudeaza? de ce nu se ia in cfalcul si palatele romilor construite pe ajutoarele sociale daca ei nu trebue sa-si declare activitatile si nu pot fi impozitati? dar ceilalti trebue sa le plateasca ajutorul ca sunt minoritati? si traiesc mai bine ca si cine munceste cinstit?
Razvan Butnaru la 15 Iulie 2010, ora 07:45
Domnule Georgescu , daca ai face un calcul simplu ti-ai da seama ca 16% din 1000 RON spre exemplu nu inseamna acelasi lucru ca si 16% din 100000 RON. Nu ridica furtul de catre stat la rang de drept absolut. Orice ban luat de stat trece sub controlul aceluaiasi aparat "eficient" de cheltuire, asa ca faptul ca se va incasa mai mult nu inseamna neaparat ca si calitatea vietii romanului de rand se va schimba simtitor. Trebuia intai umblat acolo ca sa poti sa zici ca odata ce vei avea bani mai multi vei putea face niste schimbari vizibile.

  Inapoi la articolul Impozitarea progresiva sperie oamenii de afaceri: Un atac la clasa de mijloc!

Setari Cookie-uri